Acasă Lifestyle Oana Monea De La „Insula Iubirii” S-a Afișat Cu Iubitul. Ce Spune Ispita Despre Căsătorie: „Cred în Iubire Până La Adânci Bătrâneți, Cred în Fidelitate”
Oana Monea De La „Insula Iubirii” S-a Afișat Cu Iubitul. Ce Spune Ispita Despre Căsătorie: „Cred în Iubire Până La Adânci Bătrâneți, Cred în Fidelitate”

Oana Monea De La „Insula Iubirii” S-a Afișat Cu Iubitul. Ce Spune Ispita Despre Căsătorie: „Cred în Iubire Până La Adânci Bătrâneți, Cred în Fidelitate”

de Administrator

După încheierea emisiunii de la Pro TV, Oana Monea s-a concentrat la afacerea pe care o are, bucurându-se și de mai mult succes în urma apariției sale de la Antena 1. E preocupată și de viața personală, căci are un nou iubit a cărui identitate nu a făcut-o publică până acum.

Oana Monea îi ascunde chipul iubitului

Oana Monea a postat acum câteva zile pe Instagram o fotografie cu iubitul ei, căruia i-a acoperit fața. „Abia aștept să ni-l arăți pe adevăratul Făt-Frumos”, i-au scris urmăritorii, în mediul online, ispitei. În această perioadă, ea se bucură și de o vacanță alături de partener.

Ieri, Oana s-a filmat alături de bărbatul iubit, care o săruta pe frunte. Nici de data aceasta nu a arătat chipul iubitului.

Oana Monea, declarații despre căsătorie

Într-un interviu pentru Fanatik, Oana Monea a fost întrebată dacă este într-o relație, însă a fost reținută în declarații. „Este devreme să pot să spun că am o relație, când voi oficializa o relație o voi face cu acel om care îmi va pune inelul pe deget, până atunci îi numesc oameni trecători ce îmi dau nuanțe vieții”, a declarat ea.

Întrebată și despre căsătorie, ea a zis: „Nu cred in căsătorie, cred în iubire până la adânci bătrâneți, cred în fidelitate, cred în dragoste adevărată, dar nu cred în două documente ce te leagă. Nu mi-am imaginat niciodată cum o să arate rochia mea de mireasă, nu m-am visat niciodată în rochie de mireasă și dacă o voi purta va fi de dragul părinților sau al viitorului sot, eu am alte visuri. Fericirea pentru mine înseamnă mai mult de atât”.

„În relații sunt exact așa cum îmi doresc să fie partenerul meu. Dacă simt că lucrurile nu merg în direcţia în care îmi doresc, pentru scurt timp devin o oglindă a lui. Apoi mă retrag. Îmi este uşor să pun capăt relaţiilor. Nu accept nici măcar o vorbă aruncată prost. Aşa că nici nu îmi pot imagina ce înseamnă infidelitatea sau violenţa. Partenerul spune multe despre noi. El este familia pe care ne-o alegem, nu cea în care ne naştem”, a încheiat ea.

Oana Monea, sărut cu Marius Moise la „Insula Iubirii”

Ispita și Marius Moise s-au sărutat la „Insula Iubirii”. La testimoniale, ea a explicat că nu e atrasă de Marius Moise, vrea doar să îi arate Biancăi Giurcă ce bărbat a avut lângă ea. „N-am crezut că o să se producă un sărut. Cu toate acestea s-a întâmplat. Mi-am jucat jocul și i-am zis că eu nu cred. Așa că, dacă este asumat să mă sărute de față cu toată lumea, în casă, unde este 100% treaz și conștient de ceea ce face. (…)

Nu este un sărut din suflet și un sărut pe care eu mi l-am dorit. A fost un sărut pentru a arăta tuturor cine este el”, a povestit Oana Monea.


Urmărește ultimele
noutăți în format video

Play

Comentarii (8)

Any0205
  •  
31.08.2023, 23:00

Bravo ei

AlexandraMilu
  •  
31.08.2023, 21:57

Neinteresant…

N3gry90
  •  
31.08.2023, 21:34

Dacă zice ea, o credem pe cuvânt!

Vezi toate comentariile (8)

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu