O nouă dramă pentru băiatul lui Kamara. Ce decizie au luat părinții lui Leon în privința prezenței la școală

Kamara și fosta lui soție au luat o hotărâre importantă cu privire la fiul lor, Leon, în vârstă de 9 ani. Artistul a dezvăluit că micuțul nu poate merge la o școală normală, iar acum încearcă să găsească o soluție pentru el.

Ce se întâmplă acum cu Leo, fiul lui Kamara

Fiul lui Kamara trece printr-o nouă dramă, deoarece afecțiunea gravă de care suferă nu-i oferă șansa la o copilărie normală. Tatăl lui a plecat chiar și la Survivor pentru a încerca să strângă bani pentru toate intervențiile medicale de care micuțul are nevoie.

Leon a fost diagnostica cu tetrapareză spastică și recent, artistul mărturisea că este foarte posibil să aibă nevoie de o altă operație. Astfel că, în aceste condiții, băiatul nu poate merge la școală, ceea îi necăjește foarte tare pe părinții lui.

Chiar dacă Oana și Kamara au divorțat, ei se ocupă împreună de creșterea băiatului lor și au rămas prieteni, ba mai mult de atât fosta soție l-a apărat pe artist după ce a fost eliminat de la Survivor România. 

Cei au acordat un intervviu comun în care au vorbit despre starea actuală a lui Leon. „Conform evaluării psihologice, Leon are o vârstă mai mică decât vârsta lui biologică. Luăm în calcul varianta școlarizării acasă, pentru că el are capacitate intelectuală.

Prezența lui fizică într-o școală ar fi dificilă, nu poate merge, i-ar trebui o bancă specială și însoțitor. O să mai vorbim cu școli, care ar fi dispuse să-l primească, în sensul de a trimite un profesor acasă.

Ar trebui, la cei 9 ani ai săi, să fie în clasa a III-a, cred. Știe literele, alfabetul, da, ce l-am mai învățat și noi, acasă, bunica, bona. Cu socotitul, cu matematica, e mai greu”, a declarat Oana, fosta soție a lui Kamara, conform playtech.ro. 

„Leon o să învețe de acasă”

Kamara a susținut vorbele fostei soții. În plus, a adăugat faptul că momentan singura soluție pe care au găsit-o a fost ca Leon să învețe de acasă, cel puțin până când vor găsi o altă variantă.

„Anul acesta, Leon o să învețe de acasă. Știe alfabetul, știe multe, pentru un copil de vârsta lui. Luni ne ducem cu el la o evaluare medicală, ca să vedem de ce mai e nevoie, poate de o altă intervenție chirurgicală. Operațiile sunt necesare, pentru că Leon crește, se lungesc oasele, dar mușchii rămân scurți, este dureros”, a dezvăluit Kamara.

Sursa