O femeie a cumpărat o casă și a început s-o renoveze, dar a făcut o descoperire șocantă în dormitor. A găsit o ușă secretă în spatele șifonierului

O femeie a povestit ce descoperire șocantă a făcut după ce a cumpărat o casă, pe care a început apoi să o renoveze. În spatele șifonierului din dormitor se afla o ușă secretă.

După ce a cumpărat o casă și a început să o renoveze, o femeie a făcut o descoperire șocantă în dormitor

O femeie s-a mutat într-o casă nouă, lucru care ar fi trebuit să-i aducă o mare bucurie. Din păcate, situația a fost alta după ce a făcut o descoperire la care nu se aștepta.

La puțin timp după ce a terminat formalitățile cu documentele pentru noua casă, femeia a început lucrările pentru a renova locuința. Într-o zi, sora acesteia a descoperit, în spatele dulapului din dormitor, o ușă secretă care dădea spre o cameră.

Camera secretă a rămas închisă timp de 50 de ani, după cum a mai spus proprietara locuinței. Aceasta speră să nu se fi petrecut activități bizare acolo în ultimii ani.

“Această ușă se află în dulapul surorii mele. Nu l-a putut deschide până astăzi și bănuiesc că e vorba despre un cabinet normal. E clar că a stat gol mult timp, până ce ne-am mutat noi.

Toate lucrurile din camera asta par foarte vechi, provenite din anii 70 sau 80. Să sperăm că orice activitate ocultă ce s-a petrecut aici s-a întâmplat cu zeci de ani în urmă”, a povestit proprietara casei, potrivit Mirror.

După ce au deschis ușa, femeia și sora ei au descoperit o saltea cu două perne, reviste, cutii de bere, un borcan de jeleuri, un caiet, dar și o periuță de dinți, alături de alte obiecte de îngrijire personală. Femeia a presupus că acesta era un loc în care adolescenții petreceau timpul sau își țineau lucrurile.

La două săptămâni  după această descoperire, femeia a mai stat în casa respectivă aproximativ două săptămâni, dar apoi s-a mutat. Imaginile cu ușa secretă au ajuns în mediul online, iar internauții au reacționat în număr mare.

Mulți și-au spus opinia în legătură cu ce s-ar fi putut întâmpla în acea încăpere. Un utilizator este de părere că cineva a locuit, cândva, în camera respectivă.

Altul s-a amuzat pe seama descoperirii, spunând că “omul care trăiește în pereții tăi pare foarte igienic”“Așteptați până când veți găsi proprietarul ascuns al casei”, a adăugat un alt internaut.

Sursa