”Nu am fost prinsă niciodată!”

Monica Tatoiu a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate cu privire la relația pe care a avut-o de-a lungul timpului cu partenerii săi. Femeia de afaceri a recunoscut că, în unele situații, a ajuns în postura de a-l înșela pe cel de lângă ea, reușind să păstreze mereu secretul.

Fosta președintă a companiei Oriflame România a împlinit anul acesta frumoasa vârstă de 66 de ani. Acesta a avut parte de o viață extravagantă și plină de activitate, devenind cunoscută pentru afacerile pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor dar și pentru implicarea sa constantă în diferite proiecte.

VEZI ȘI: S-A AFLAT! MOTIVUL PENTRU CARE CĂTĂLIN MĂRUȚĂ ȘI MONICA TATOIU NU-ȘI MAI VORBESC DE PESTE 10 ANI

Monica Tatoiu și-a înșelat partenerii de viață

Recent, femeia de afaceri a fost invitată în emisiunea „Detector de minciuni”, moderată de Oana Radu, unde a fost nevoită să răspundă cât se poate de sincer la mai multe întrebări. Printre multe altele, aceasta a recunoscut faptul că a ajuns în multe situații în care și-a înșelat partenerii de viață cu alți bărbați. Totuși, se pare că după ce s-a căsătorit cu soțul său, Victor Tatoiu, și a venit pe lume primul copil, aceasta a renunțat să mai acorde atenție altor bărbați.

„Sunt cu Victor din 2 ianuarie 1983. Nu m-am mai uitat… nu, mint! După ce s-a născut copilul nu m-am mai uitat după alt bărbat. Pe Victor nu l-am înșelat niciodată. Pe ceilalți, evident. Nu am fost prinsă niciodată”, a recunoscut femeia de afaceri.

CITEȘTE ȘI: CUM S-A MĂRITAT MONICA TATOIU DE LA UN PARIU. ÎN TREI LUNI S-AU LUAT, ÎN TREI LUNI AU DIVORȚAT

Soția lui Victor Tatoiu rememorează cu drag aventurile prin care a trecut în tinerețe, susținând că a fost pe punctul de a fi prinsă cu un alt bărbat în perioada în care era logodită cu primul său soț. Aceasta mărturisește că a reușit să se descurce și să improvizeze pe moment pentru ca lucrurile să nu degenereze. Monica și-a obligat amantul să îl mintă pe logodnicul ei că este doar un văr cu care s-a întâlnit întâmplător.

„În tinerețe nu mi-am refuzat nimic. Aveam 22 de ani. I-am spus să spună că e verișorul meu. M-a iubit foarte mult. Toți bărbații din viața mea m-au iubit foarte mult”, a povestit Monica Tatoiu.

Sursa