Noua mașină de lux pe care o are Mirel Rădoi. A plătit o avere, toți l-au admirat în București FOTO EXCLUSIV 

Fostul antrenor al echipei CSU Craiova este pasionat de autoturismele cu mulți cai putere. Garajul său seamănă cu un adevărat salon auto. Paparazzi Playtech.ro au aflat totul despre noua mașină de lux pe care o are Mirel Rădoi. Câți bani a scos din buzunar tehnicianul pentru noua sa achiziție și cum a fost surprins în București relatăm în rândurile de mai jos.

Colecția de bolizi a fostului antrenor CSU Craiova

Mirel Rădoi a atras privirile tuturor curioșilor cu achizițiile sale în materie auto. Fostul antrenor al echipei de fotbal CSU Craiova este cunoscut pentru pasiunea sa pentru bolizi cu mulți cai putere. Selecționerul României a achiziționat foarte multe mașini de-a lungul timpului, garajul său ascunzând autoturisme de valoare financiară ridicată.

În urmă cu mai multă vreme, tehnicianul ar fi mărturisit că a cheltuit, în total, nu mai puțin de 6 milioane de euro pe mașini și ceasuri. Cel mai recent, antrenorul a fost văzut la volanul unui Mercedes-AMG GT 63 S 4-Door Coupe. În palmaresul său auto are, însă, și un Ferrari F12 Berlinetta, un Lamborghini Urus, bolid stil SUV, cu un preț de pornire de peste 200.000 de euro și nu numai.

Mirel Rădoi a fost surprins și cu un Rolls-Royce Cullinan Mansory, mașină al cărei preț se ridică la suma de 600.000 de euro, precum și cu un Lamborghini URUS, al cărui preț de achiziție poate să ajungă și la 400.000 de euro. Pe lângă aceste mașini, sportivul ar mai deține și un Bentley Bentayga First Edition.

Ce mașină conduce acum Mirel Rădoi, însă? Paparazzi Playtech.ro l-au surprins pe tehnician, chiar în prima zi a anului, conducând un nou bolid. Fostul căpitan și antrenor al celor de la FCSB, Craiova si naționala României pare că a mai adăugat la colecția sa de mașini o nouă bijuterie.

Noua mașină de lux pe care o are Mirel Rădoi

Duminică, 1 ianuarie, Mirel Rădoi a fost surprins în Capitală la volanul unui Mercedes BRABUS 900 Rocket Edition. Sportivul s-a deplasat cu noua mașină la un notariat din zona de nord a Bucureștiului. De aici și-a luat partenera de viață împreună cu fetele lor, așa cum se poate remarca și în imaginile încărcate în galeria FOTO a acestui articol.

Citește și: Mirel Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova. Acuzaţiile aduse de tehnician conducerii clubului

Înainte de a trece pe la notariat, Mirel Rădoi a mers la bancomat. A verificat, apoi, o serie de acte ce i-au fost înmânate de către soția lui, după care toți au intrat în mașina de lux, îndreptându-se spre casă. Noua achiziție, condusă cu mândrie de către tehnician, l-a costat pe acesta în jur de 600.000 de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Sursa