Nicușor de la Brăila, omul străzii imitat de Mihai Bendeac la “În puii mei”, a murit. Cauza decesului

A murit Nicușor de la Brăila, omul străzii imitat de Mihai Bendeac la “În Puii Mei”. Bărbatul avea 42 de ani și a ajuns în stare gravă la spital. Care ar fi cauza decesului?

Nicușor de la Brăila a murit. Omul străzii era imitat de Mihai Bendeac la “În Puii Mei”

“Nicușor de la Piața Mare”, un om al străzii din Brăila, a devenit cunoscut în toată țara după ce a fost imitat de Mihai Bendeac în emisiunea “În Puii Mei”, difuzată în perioada 2009 – 2018.

Acesta s-a stins din viață marți dimineață, la Spitalul Județean de Urgență. Era internat la secția de Terapie Intensivă a unității medicale. După ce ar fi ingerat o substanță toxică, bărbatul a ajuns la spital.

Pe numele său real Nicolae Stângă. Nicușor de la Brăila avea doar 42 de ani atunci când a decedat. În urma necropsiei, medicii legiști vor descoperi cu exactitate cauza decesului.

Costurile pentru înmormântare vor fi suportate de administrația locală. Mai exact, Direcția de Asistență Socială se va ocupa de aceste cheltuieli, potrivit debraila.ro.

Cum a devenit cunoscut omul străzii

Mihai Bendeac l-a imitat pe Nicușor de la Brăila în emisiunea de comedie difuzată până acum câțiva ani. Actorul a făcut să râdă o țară întreagă.

Clipurile video în care apărea Nicușor de la Brăila erau virale în urmă cu ceva timp și aveau mii de vizualizări și comentarii. Toți îl recunoșteau la el în oraș datorită videoclipurilor din mediul online.

Acesta a devenit viral pentru prima dată în 2010. În clipul video era vorba despre un bărbat neîngrijit și care locuia pe străzi, dar care mereu era pus pe glume.

Primul videoclip a avut un mare succes, astfel că a fost preluat și distribuit pe rețelele de socializare. Bărbatul obișnuia să spună poezii și chiar să cânte pentru suma de 5 lei.

Ulterior, după ce a devenit viral, a început să fie parodiat de Mihai Bendeac în emisiunea din care acesta făcea parte la Antena 1. Anul acesta, Vlad Drăgulin l-a amintit în cadrul unui episod de glume.

În ultimii ani, bărbatul a început să se îngrijească și chiar și-a găsit un loc de muncă. A apărut un clip cu el în care i s-a spus că a lipsit, dar Nicușor spunea că a avut o perioadă în care a fost bolnav, dar că acum este bine.

Sursa