Namiko, Fiica Lui Cabral și A Andreei Ibacka, A împlinit 4 Ani. Mesajul Transmis De Actriță: „Nu Că E A Noastră, Dar E Deșteaptă Tare”

Andreea Ibacka a postat în mediul online mai multe fotografii de la petrecerea organizată la un loc de joacă din București. Mama și fiica au avut ținute asemănătoare, au purtat sarafane și cizme negre în picioare. În dreptul postării, actrița a scris și un mesaj special pentru fetița ei.

„Eu întreb: «Cine e omulețul meu preferat?» Ea strigă: «Euuuuu!» [Pauză scurtă]: «Dar și Tiago, mami.» LA MULȚI ANI celui mai frumos suflețel! ♥️ Celui mai puternic om dintr-o carcasă micuță! @namikoibacka face astăzi 4 ani ? și simt cum îmi iese inima din piept de bucurie și emoție. Pentru că EA face totul mai bun și mai frumos! Și nu că e a noastră, dar e deșteaptă tare.

Deja ne leșină cu raționamentele ei, vine cu niște răspunsuri care te lasă FAZAN. De fapt, ea așa a fost dintotdeauna. Îmi amintesc că abia ajunseserăm din maternitate, ne așteptam la un ghemotoc de iubire semibuimac și ea avea ochii cât cepele, megaatentă și curioasă, focusată și în permanență cu fața la joc. Și așa a rămas, doar că level 100. Și e familista convinsă! Așa îi este ei cel mai bine, când suntem TOOOOȚI. Ea îi aduce pe toți împreună, 4 generații, și are câte o glumă și o traistă de îmbrățișări pentru fiecare. TE IUBIM, Nami, mai mult decât putem explica prin cuvinte!”, a povestit Andreea Ibacka despre Namiko.

Și Cabral, pe rețelele lui de socializare, a avut un mesaj pentru Namiko, care e fiica lui cea mică. El mai are o fată, pe Inoke, din relația cu Luana Ibacka.

„Namiko face azi 4 ani. ❤️ Când au trecut… știu. Dar parcă prea au zburat. Uaminilor, să vă fie și să ne fie bine toți copiii”, a transmis și prezentatorul de la Pro TV.

Referitor la petrecerea specială pentru Namiko, Andreea Ibacka a spus și ce preferințe a avut fetița. „După bebelușeală și o porție zdravănă de pandemie, aniversarea primilor 4 ani a venit cu dorințe clare din partea aniversatei, @namikoibacka: PETRECERE LA LOCUL DE JOACĂ. CU PRIETENII MEI, mama și tata. Și cum orice petrecere contemporană are o tematică, nu se întâmplă așa fără brief, cum ne distram noi ca inconștienții la bairamurile de la bloc ?… sărbătorita a dat tonul.

Să fie o petrecere de prințese, o misiune pentru patrula cățelușilor sau vreo altă aventură roz și cu sclipici? ? Nici pomeneală! S-a vrut petrecere de pirați. Pirații din Caraibe. ?‍☠️⛵️ După o lună și jumătate în Dominicană… mă înțelegeți! Domnul Jack Sparrow e mai popular decât domnița Elsa. LA MULȚI ANI, Namiko! ♥️ Ăăă, Elizabeth Swann”, a mai adăugat vedeta, care a și arătat tortul fiicei sale.

Cabral și Andreea Ibacka mai au împreună un băiețel, pe Tiago, care a împlinit de curând un an. Tiago Ibacka a venit pe lume pe 5 octombrie 2021, la un spital privat din București. Micuțul a cântărit la naștere 3.420 de grame și a avut 52 cm. Andreea Ibacka a mărturisit că s-a refăcut mai repede după cea de-a doua naștere.

„Recuperarea este mai ușoară. E totul în regulă și bebe este incredibil. Este un băiețel supercuminte, nici nu știu cu cine seamănă. Mănâncă, doarme, e liniștit. Foarte rar plânge. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 cm. A luat nota 10, premiant. În rest, nimic ieșit din comun. Am fost pur și simplu zăpăcită de atâta dragoste și emoții. Pe parcurs o să vă povestesc mai multe”, a spus actrița la câteva zile după ce a născut.Urmărește-ne pe Google News

Urmărește cel mai nou VIDEO

Sursa