Mircea Badea este una dintre prezențele longevive din televiziunea românească. Și-a început cariera în urmă cu mulți ani, însă succesul nu i-a garantat și buzunare pline. Recent, acesta a vorbit despre perioadele grele din viața sa, în care deși era cunoscut publicului larg nu avea niciun ban în buzunar.

Mircea Badea a rememorat perioadele dificile din viața sa. Acesta a demontat mitul și a mărturisit că deși se afla de ceva timp pe micile ecrane, veniturile sale financiare erau aproape inexistente. Se pare că în urmă cu ceva timp, pe vreme când avea 30 de ani, Mircea Badea traversa o perioadă extrem de grea. Deși devenise cunoscut, mai bine de un an a fost șomer și a trebuit să se descurce așa cum a putut.

Mircea Badea era recunoscut pe stradă, dar nu avea un ban în buzunar. Acesta a trecut prin momente dificile și a încercat să se angajeze în repetate rânduri, însă norocul nu i-a surâs.

„Eu la 30 de ani, deci de ziua mea, clar eram șomer și muritor de foame. A fost horror! Am avut multe perioade cu adevărat oribile din multe puncte de vedere. Unele din motive exterioare, altele din motive interioare. Adică aș putea, dacă aș ști să scriu și m-aş pricepe la treaba asta, aș putea să scriu niște tratate despre demonii interiori. Cum era să mor de foame și să te cunoască toată lumea? Nasol!

Vreau să spun că cercetam rubricile pe vremuri cu locuri de muncă. De altfel, pentru mine n-a fost ceva nou, pentru că eu mai murisem de foame și când făceam matinal cu doamna Teo Trandafir. Noi am vrut să ne angajăm, deci să ne luăm un al doilea serviciu. Aveam trei ore de matinal, cum s-ar spune mai nou, matinalul de dimineață și ne-am gândit: bă, restul zilei ce facem? Să muncim dracului, să mâncăm.”, a declarat Mircea Badea, în cadrul unei emisiuni.

(CITEȘTE ȘI: MIRCEA BADEA NU BEA APĂ DE MAI BINE DE 30 DE ANI! „MĂ ÎNTREB CUM DE MAI SUNT PE PLANETĂ…”)

„Un eșec total”

Și la început de carieră, pe vremea în care prezenta matinalul alături de Teo Trandafir, Mircea Badea a trecut printr-o perioadă grea. Pe lângă matinal, atât el cât și colega lui își doreau să mai facă ceva. Acestora nu le păsa de domeniul în care aveau să activeze, ci doar își doreau câțiva bani în plus. Așa că au încercat orice, însă totul a fost în zadar.

„Și am fost și ne-am depus CV-uri pe vremea aia, de la firme auto, inclusiv la firmele de telefonie mobilă să ne angajăm la call-center. Nu ne angajau pe nicăieri, să ne înțelegem. Adică am încercat în cel puțin 20 de locuri și am ajuns și la brațele de muncă, adică la Oficiul Forțelor de Muncă, sector nu mai știu care și am depus acolo, ne-au luat ăia în evidență. Făcusem asta și a fost un eșec total. Adică nu ne-a angajat nimeni. Ne-au chemat la câteva interviuri, dar acolo cred că nu ne-am calificat.”, a mai spus Mircea Badea.

(VEZI  ȘI: CARMEN BRUMĂ ŞI MIRCEA BADEA, DAŢI AFARĂ DIN CASĂ! MOTIVUL PENTRU CARE AU FOST OBLIGAŢI SĂ SE MUTE DE URGENŢĂ)

Sursa