Un tânăr român din SUA a ajuns milionar la vârsta de 24 de ani! Sebastian Ghiorghiu s-a născut și a crescut în America, însă părinții lui sunt români. Deși este acuzat că nu a muncit nicio zi din viața lui, Sebastian le dă clasă tuturor și le-a dezvăluit metoda care l-a dus mai aproape de succes.

Nimic nu e imposibil! O dovedește și Sebastian, care, la vârsta de 24 de ani a ajuns milionar. Acesta a devenit destul de cunoscut în mediul online, acolo unde nu a ezitat să-și spună povestea de viață, adunând peste 833.000 de abonați pe YouTube. Deși, acum are tot ce își dorește, lucrurile nu au fost mereu așa. Părinții acestuia s-au confruntat cu o situație financiară dificilă, fapt ce l-a determinat să muncească din greu pentru a avea viața la care visează. Astfel, de la vârsta de 17 ani, încă din perioada liceului, Sebastian s-a angajat la Taco Bell, apoi la o spălătorie auto.

La 19 ani, tânărul deținea deja 9 mașini, după cum susține el, iar, în prezent tânărul a adunat o avere de 8 milioane de dolari.

Sebastian Ghiorghiu a ajuns milionar la 24 de ani / foto: Colaj Facebook

(CITEȘTE ȘI: Afacerea cu care o româncă a dat lovitura! ,,Interesul a crescut din ce în ce mai mult”)

Cum a ajuns milionar la vârsta de 24 de ani

Problemele financiare l-au împins pe tânăr să-și dorească să câștige din ce în ce mai mult. După acele 2 job-uri din liceu, Sebastian și-a dorit să devină neurochirurg, știind că așa va putea obține banii și viața la care visează.

Doar că, între timp, Sebastian a cumpărat un Infiniti G35, care l-a inspirat pe tânăr să înceapă să facă afaceri cu mașini. Ulterior, tânărul a început să vândă proprietăți imobiliare. A început să aibă venit pasiv de pe urma acestora, iar la 19 ani avea o avere netă de 70-80.000 de dolari din activitatea în domeniul imobiliar, canalul de YouTube și dropshipping. În prezent, Sebastian ar face între 25.000 și 100.000 de dolari într-o zi, și între 300.000 și 400.000 de dolari pe lună, potrivit presei străine.

„Am zis: Eu, vreau să fac asta! De fapt, nu vreau să muncesc. Vreau să am libertatea de a face ce vreau și să fiu bogat”, a spus Sebastian, într-unul dintre videoclipurile postate pe YouTube.

„Dacă ești un tip de 20 de ani și nu ai un Lamborghini, ar trebui să stai jos și să ai o discuție serioasă cu tine însuți despre motivul pentru care nu ai un Lambo”, a mai completat acesta.

(VEZI ȘI: Un tânăr din Buzău a dat lovitura cu această afacere. În urmă cu patru ani a accesat fonduri europene în valoare de 100.000 de euro)

Sursa