Mihai Dedu A Consumat Alcool înainte Să Apară La Știrile Pro TV: „Aveam Vreo 2-3 Beri La Activ”. Cum S-a Descurcat Prezentatorul

De mulți ani Mihai Dedu lucrează la Pro TV, e prezentatorul Știrilor Pro TV. În prezent, el face echipă cu Lavinia Petrea, dar și cu Andreea Marinescu, la știrile de dimineață, în cursul săptămânii. În urmă cu ani de zile, el a trecut printr-un episod neașteptat.

În anul 1997, Mihai Dedu s-a bucurat de ziua lui liberă, a mers la o petrecere unde a consumat câteva beri. O schimbare de plan a avut loc, iar prezentatorul a fost chemat la muncă, unde a fost nevoit să intre în direct, să prezinte Știrile Pro TV.

Mihai Dedu: „Am ajuns și simțeam că mă învârt, fiind și tânăr mă întrebam cum apar eu pe post”

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, prezentatorul își amintește întreaga întâmplare. „A mai fost selecționerul Anghel Iordănescu. Asta e prin 97. Eu nu trebuia să fiu la știri în seara aia. Înainte de a intra pe post am fost la o petrecere care a început devreme. Aveam vreo 2-3 beri la activ și nu puteam să zic selecționerul Anghel Iordănescu.

Am fost chemat să fac știrile din sport în seara aia. Sunt 27 de ani. Am ajuns și simțeam că mă învârt, fiind și tânăr mă întrebam cum apar eu pe post. Oricum nu s-a văzut nimic, dar nu-mi ieșea. Am făcut intro-urile scurte. Lui Anghel Iordănescu i-am spus Tata Puiu, ca să scap.

Nu-mi ieșeau cuvintele. Eu le citeam, dar mă întrebam ce fac dacă mă încurc. Îmi era că dau în ceva, ori se prinde cineva că am venit cu niște beri la activ. Am simplificat toate știrile, le-am făcut de 8 secunde. Jurnalul ăla a fost bliț, țiplă, nu s-a prins nimeni”, a spus Mihai Dedu în podcastul „Acasă la Măruţă”.

Bâlbele pe care le-a făcut la Știrile Pro TV Mihai Dedu

În același podcast, Mihai Dedu a și dezvăluit care sunt bâlbele pe care le-a făcut în direct, la TV, în atâția ani pe micul ecran. „Le-am numărat. Sunt cinci gafe, bâlbe ca să le zic așa, nu gafe imense. Cred că toate sunt la fel de haioase și la fel de năstrușnice, ca să zic așa. Prima a fost când eram la sport. În anii 90 era de notorietate antrenorul Borussiei Dortmund, Ottmar Hitzfeld. Într-o seară nu mi-a ieșit să-i spun numele.

I-am zis de trei ori Ottmar Fiț, Hiț, Miț. După am zis doar antrenorul Borussiei Dortmund. A doua oară eram la știri și am spus «Anul viitor al lunii următoare». Nu avea nicio treabă. Nu știu de unde mi-a venit. M-a bușit râsul. Am râs un pic. Nu făceam încă haz de necaz, nu făceam mișto de mine. Acum fac mișto, nu mă deranjează. Acum sunt mult mai relaxat”, a dezvăluit Mihai Dedu.

Și a continuat: „A mai fost Analia Selis. Scria ceva de micuța argentiniancă. Eu nu am putut să-i spun micuței argentinience și i-am spus micuței arnigentin, micuței argen.. și a treia oară i-am zis micuței din Argentina. Asta nu o să o să o uit”.

Sursa