”Mi se pare decent!” Principiul după care se ghidează

Vocea inconfundabilă a lui Teo Trandafir poate fi ascultată în programul „Bară la bară”, pe Radio Impuls, în fiecare zi de la 16 la 19, semn că există viață după televiziune. Sau cel puțin acesta este mesajul transmis de vedetă, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Practic, Teo Trandafir recunoaște că s-a întors la prima dragoste, radiodifuziunea. 

Mai mult, prezentatoarea dezvăluie care îi este rutina ce o ajută să fie mereu actuală, inspirată și spontană. Ideile bune și disciplina nu se antrenează, explică Teo Trandafir, enunțând principiul după care se ghidează.

( NU RATA: NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA! CARE A FOST PRIMUL LOC DE MUNCĂ AL LUI TEO TRANDAFIR. VEDETA ABIA ACUM A FĂCUT DEZVĂLUIREA: „CU TOATĂ SPERIETURA A TREBUIT SĂ O FAC” )

Teo Trandafir a oferit un interviu exclusiv, pentru CANCAN.RO, cu ocazia decernării Premiilor Radar de Media 2023 (Foto: captură video)

CANCAN.RO: Este o perioadă mai relaxată pentru tine, Teo?

Teo Trandafir: Depinde cât ești de serios. Dacă îți faci meseria cu relaxare, s-ar putea să nu-ți iasă. Trebuie să te pregătești, iar pregătirea nu presupune multă relaxare. Este o emisiune zilnică, trebuie să fii disciplinat, trebuie să ajungi la o anumită oră, nu poți să întârzii niciodată. Nu poți să nu intri atunci când e de intrat. Sunt alte reguli, dar sunt reguli.

CANCAN.RO: Tu ai mai făcut radio la începuturile carierei. Cum este să te reîntâlnești cu prima dragoste?

Teo Trandafir: Odată ce ai făcut radio, nu-l uiți niciodată. Este ceva ce-ți intră în reflex, te ajută foarte mult în televiziune. Dacă o faci invers, după părerea mea, e anapoda. Dar dacă începi cu ABC, nu cu radical din 3/2, e foarte posibil să îți iasă și radicalul.

Teo Trandafir, lecție de la milionari: ”Am același ritual, la ora șase sunt în picioare!”

CANCAN.RO: Cum cooperează Teo Trandafir cu trezitul dimineața?

Teo Trandafir: Nu există ore nepotrivite și neprielnice, există oameni nepotriviți și neprielnici. Mă trezesc întotdeauna la aceeași oră, am același ritual, la ora 6 sunt în picioare, la 06:30 sunt în grădină și ud gazonul.

(CITEȘTE ȘI: TEO TRANDAFIR ȘI-A FĂCUT PLANUL! SPRE CE DOMENIU S-AR ÎNDREPTA DACĂ NU AR MAI MERGE CU TELEVIZIUNEA SAU RADIOUL)

Teo Trandafir poate fi ascultată în programul „Bară la bară”, pe Radio Impuls, în fiecare zi de la 16 la 19 (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Și cum procedezi ca să fii tot timpul fresh și să ai idei bune?

Teo Trandafir: Eu am înțeles un lucru în viața asta. Dacă vrei să trăiești viața așa cum trebuie și așa cum ți-ai dori și să fii prosper, trebuie să te trezești dimineață. Eu am cunoscut milionari pe care i-am întrebat «domnule, cam pe la ce oră te trezești?», iar răspunsul a fost «la 4, pentru că trebuie să-i prind și pe americani, trebuie să-i prind și pe ai mei». N-am ajuns încă să mă trezesc la ora 4, dar măcar la un 6, mi se pare decent.

CANCAN.RO: Să le spunem și oamenilor unde și când te ascultă!

Teo Trandafir: Între orele 16-19, alături de Mihai Hînda, în programul „Bară la bară”, pe Radio Impuls!

(ACCESEAZĂ ȘI: ANDREEA L-A SCĂPAT PE BURSUCU DE LA KANAL D DE BURLĂCIE, DUPĂ 11 ANI DE RELAȚIE. CINE A FOST MARELE ABSENT DE LA NUNTĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa