Mesajul viral scris pe tăblița de intrare al unui restaurant! Clienții au izbucnit în râs când au citit

Zilele acestea, un bărbat care s-a dus la un restaurant a izbucnit în lacrimi când a văzut ce era scris pe tăblița de la intrare. Pentru a nu rămâne singurul  care se bucură, a decis să pună imaginea pe rețelele de socializare. Internauții au apreciat imediat umorul și au distribuit poza, făcând-o să devină virală. 

Multe localuri utilizează, de ani buni, tăblițe pe care scriu diferite mesaje, pentru a-și atrage clienții. În general, mesajele cuprind programul de funcționare, promoțiile speciale sau oferta zilei, dar mai sunt și cazuri în care patronii cu umor știu că râsul atrage mai bine decât o ofertă. Acesta pare să fie și cazul pe care vi-l prezentăm astăzi.

Ce scria pe tăblița din fața unui restaurant. Râzi cu lacrimi!

Inventivitatea a fost la ea acasă la micul restaurant care și-a pus, mare, pe plăcuța de la intrare, mesajul:

„Am fost la biserică să mă spovedesc. După ce-am terminat, preotul mi-a spus că vrea să fie și el șofer de TIR”

Mesajul pus la intrarea în bar / Sursă foto: Facebook

Poate că șoferii de TIR vor înțelege cel mai bine aluzia. Pentru cei care nu s-au prins, acești angajați stau mai mult plecați, pe drumuri, departe de femeie, dar foarte aproape de femei. Nu generalizăm, este doar o glumă care trebuie luată ca atare. Genul de banc pe care îl spui la o bere și câțiva mici cu muștar, cu băieții, undeva pe o crâșmă.

(CITEȘTE ȘI: Încătușați! Mega-scandal în fața restaurantului de lux din Floreasca! ”Ginerele” și ”cuscrul” lui Gigi Becali s-au încins cu polițiștii!)

Mesaje amuzante din fața localurilor

Pe alte plăcute de restaurant, în ultimii anilor, au fost mai multe mesaje care au stârnit hohote de râs. Redăm câteva dintre ele:

  • Vii cu iubita, ai 5% reducere. Vii cu amanta, ai 10% reducere, vii cu amanta, ai 10% reducere, vii cu ambele, e din partea casei;
  • Oferta zilei: Plătești două băuturi și primești două;
  • Nu vrem să fim tehnici, dar din punct de vedere tehnic, alcoolul este o soluție;
  • Nu poți cumpăra fericirea, dar poți cumpăra berea. Este aproape același lucru;
  • Beți multă apă pe vremea asta. Berea e 97% apă.

(CITEȘTE ȘI: Au crezut că nu-i vede nimeni! Ce au putut să facă 2 clienți într-un restaurant, doar ca să mănânce gratis)

Sursa