Este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe, are o familie numeroasă și este respectată de comunitatea pe care și-a format-o în ani. Angelina Jolie, însă, ascunde în spatele zâmbetului o dramă. Actrița în vârstă de 47 de ani a transmis un mesaj, la 15 ani de la moartea mamei sale. Cu această ocazie, a dorit să ofere o recomandare femeilor din întreaga lume. Iată detaliile mai jos, în articol.

Angelina Jolie a postat un mesaj pe rețelele de socializare referitor la cea care i-a dat viață. În urmă cu 15 ani, mama ei, Marcheline Bertrand, se stingea din viață din cauza unei boli crunte. Mama actriței se lupta cu cancerul ovarian și la sân. Doctorii nu au mai putut să o salveze, iar organismul ei a cedat. Pierderea a fost extrem de grea pentru actriță. Pe 10 mai, mama ei ar fi trebuit să împlinească vârsta de 73 de ani.

„Pe 10 mai se fac 73 de ani de naștere a mamei mele. Ea a murit în urmă cu 15 ani, după o lungă luptă cu cancerul de sân și ovarian. În iunie voi fi la o luna distanță de vârsta la care ea a fost diagnosticată. Am avut intervenții chirurgicale preventive pentru a încerca să reduc șansele, dar continui să fac controale”, se arată în mesajul scris de Angelina.

Vezi și A VRUT SĂ ȘI-O TATUEZE PE ANGELINA JOLIE PE BRAȚ, DAR NU S-A AȘTEPTAT LA REZULTAT. MOMENTUL A DEVENIT VIRAL

Angelina Jolie transmite un mesaj către femei

După ce a expus situația în care s-a aflat mama ei, Angelia Jolie a simțit că trebuie să transmită un mesaj femeilor din întreaga lume. În acest sens, actrița în vârstă de 47 de ani recomandă acestora să meargă la medic, la control. Actrița a pus accent pe importanța unui control regulat la medic, mai ales în cazul celor care au avut persoane care au suferit de cancer.

„Trimit iubirea mea celor care și i-au pierdut pe cei dragi și putere celor care luptă chiar în acest moment pentru viața lor și a celor pe care îi iubesc. Iar pentru toate femeile, vă rog să vă faceți timp să vă îngrijiți și să vă faceți mamografii și analize de sânge sau ecografii, mai ales dacă aveți antecedente familiale de cancer”, a mai scris actrița.

Vezi și SCANDALURILE DE LA OSCARURI DE CARE NU AI AUZIT NICIODATĂ! DUPĂ WILL SMITH ȘI CHRIS ROCK, VĂ PREZENTĂM ALTE MOMENTE ȘOCANTE, DE LA DECERNĂRI, DINTRE MEGASTARURI

Sursă foto: captură video YouTube

Sursa