Maşina de lux pe care a ales-o Reghecampf pentru a veni la botezul fiului său. Corina Caciuc a întors şi ea toate privirile

Laurențiu Reghecampf și-a botezat băiatul pe care îl are cu Corina Caciuc, iar petrecerea a fost una foarte fastuasă, așa cum se poate vedea la starurile din străinătate. Așadar, care este maşina de lux pe care a ales-o antrenorul pentru a veni la botezul fiului său. Nici noua iubită nu s-a lăsat mai prejos și ea întorcând toate privirile.

Cu ce mașină de lux a venit Laurențiu Reghecampf la botezul fiului său. Antrenorul are 15 mașini de lux

Lux total, așa se poate descrie pe scurt botezul micuțului Liam Simeon, fiul pe care Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc îl au împreună și care tocmai ce a fost botezat azi.

Invitații au rămas muți în momentul în care cuplul și-a făcut apariția la eveniment. Cu ce bijuterie pe patru roți au ales fericiții părinți să ajungă la Clubul Diplomat, acolo unde a avut loc petrecerea de după botez?

Antrenorul a venit cu o mașină de 250.000 de euro

Astfel, cei doi proaspeți părinți au coborât serioși, super-eleganți și cu zâmbetul pe buze dintr-un superb Rolls Royce Phantom, mașină de colecție, ce valorează aproximativ 250.000 de euro.

Celebrul antrenor și iubita pentru care a părăsit-o pe Anamaria Prodan au impresionat cu ținutele pe care le-au ales, iar sosirea lor la Clubul Diplomat este una deneuitat.

Laurențiu Reghecampf are mașini de lux prin toată lumea

Cuplul a salutat fiecare invitat, după care s-a dat startul petrecerii de lux. Laurențiu Reghecampf ar deține mai multe mașini de lux, respectiv 15, însă nu toate ar fi în țară.

 „Nu sunt toate mașinile în România! Unele sunt în țară, altele în Statele Unite, Arabia Saudită și în Emirate Arabe. Există un om care se ocupă de revizii, întreținere, acte, absolut tot ce trebuie făcut la ele. Familia are un om care știe când expiră ITP-urile, când trebuie schimbat uleiul și alte chestiuni specifice mașinilor. Costurile de întreținere sunt de câteva mii de euro pe lună! Sume foarte mari se plătesc și când vin impozitele, la începutul fiecărui an”, spunea un angajat al antrenorului, potrivit cancan.ro.

Laurenți Reghecampf s-a bătut cu fosta soție, Anamaria Prodan

Pe de altă parte, serile trecute, Laurențiu Reghecampf a fost eroul unei întâmplări care se bate cap în cap cu ce a putut vedea lumea azi, la botezul băiatul său. Antrenorul ar fi mers beat la reședința fostei soții, Anamaria Prodan, acolo unde a făcut un scandal monstru, agresând mai multe persoane printre care și pe impresara de fotbaliști.

Astfel, au apărut imagini în care se poate vedea cum cei doi foști soți se bat parte în parte. Își cară pumni unul celuilalt ca niște veritabili boxeri.

Sursa