„Mai bine burtos de bere, decât…”

Proprietarul unui bar din România a reușit să devină viral pe rețelele de socializare. Cu ce mesaj își întâmpină clienții, la intrarea în local. A stârnit un val de reacții pe Facebook.  

Patronul unui local din România a dat dovadă de multă imaginație, inspirație, dar și un simț al umorului dezvoltat. Bărbatul a reușit să aducă zâmbetul pe buze trecătorilor și la intrarea în local a decis să pună o pancardă pe care să fie notat un citat motivațional, mai în glumă, mai în serios. A luat o bucată de carton, o cariocă și a scris un mesaj convingător pentru trecători. Postarea s-a viralizat în mediul online și a fost distribuită de o mulțime de internauți, care nu s-au putut abține din a face haz de necaz.

Mesajul viral postat de proprietarul unui bar din România

Citește și: CE MESAJ A SCRIS UN PATRON ROMÂN LA INTRAREA ÎNTR-UN LOCAL DIN GRECIA. TEXTUL A ATRAS IMEDIAT ATENȚIA

”Mai bine burtos de bere, decât cocoșat de muncă”, este mesajul adresat clienților, scris de către patronul unui local din România.

Afișul din fața localului a fost fotografiat de mai mulți trecători și a făcut furori pe rețelele de socializare. Bărbatul a stârnit un val de reacții. Mai mulți utilizatori au făcut glume pe seama anunțului din fața localului, însă nu au fost puțini cei care au fost de acord cu ”citatul zilei” : ”Dacă ai cu ce să cumperi berea… succes” / ”Fiule, mare adevăr grăiești. Multă sănătate” / ”Obligatoriu” / ”Poate să fie și 50 de bani că nu-mi trebuie. Nu beau nici suc” / ”Nu mai e de actualiate. Păcat!”/ ”Super gluma! Nu merită încercat. Aviz amatorilor” / ”Mai bine la muncă, decât la bere. Dacă ai bani o cumperi, altfel întânzi mâna la alții” / ”Corect”, sunt doar o parte din comentariile de pe rețelele de socializare.

Citește și: I-A CERUT CHELNERULUI SĂ PUNĂ GHEAȚĂ ÎN VIN LA RESTAURANT, IAR CE A URMAT A ȘOCAT INTERNETUL. MESAJUL PE CARE L-A PRIMIT PE NOTA DE PLATĂ

Sursa