Magda Pălimariu e în culmea fericirii. Prezentatoarea Pro TV a adus pe lume primul său fiu. „Ce cadou minunat”

Magda Pălimariu simte cele mai intense și frumoase emoții. Celebra prezentatoare TV a devenit mamă, iar acum își strânge liniștită în brațe primul fiu. „Ce cadou mai minunat pe lumea asta”, a subliniat ea. Vedeta a născut chiar în ziua în care a împlinit frumoasa vârstă de 43 de ani. Fanii au copleșit-o cu mesaje care mai de care mai frumoase. Cum se simte moderatoarea acum și ce alte detalii le-a oferit internauților?

Magda Pălimariu a devenit mamă: moderatoarea a născut un băiețel sănătos

Magda Pălimariu a trecut prin mari emoții astăzi. Prezentatoarea de TV a primit și cel mai frumos dar de ziua sa. Aceasta a devenit mamă chiar în ziua în care a împlinit frumoasa vârstă de 43 de ani.

Vedeta a venit în mediul online cu un anunț special pentru acest eveniment deosebit din viața sa. Momentul fericit s-a întâmplat chiar noaptea trecută, dar în dimineața aceasta le-a scris și internauților.

,,Ce cadou mai minunat pe lumea asta, puteam primi de ziua mea? ♥️ Și mai e și data căsătoriei noastre mâine! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu minunea asta de băiețel mult dorit și așteptat. 🎊🎉Mulțumim Doamne!! Suntem recunoscători pentru tot!!🙏🏼”, a fost mesajul postat de aceasta pe Instagram.

Vedeta a născut în Norvegia

Moderatoare a declarat pentru o emisiune TV că a ales o clinică din Norvegia pentru acest moment special. Ea s-a pregătit pentru ultima călătorie cu avionul înainte de a da naștere. Cea din urmă susținea că în ultima perioadă de sarcină s-a simțit destul de obosită. Ea a plecat din țară alături de partenerul de viață, Ionuț Eriksen.

„Da, o să nasc în Norvegia, de aceea am și fost acum în țară pentru ultima oară pentru că este un pic mai dificil să mai zbor în această perioadă, mă simt destul de obosită, burta este tot mai mare. Voi rămâne aici să nasc”, a susținut ea în urmă cu ceva timp.

“Însă este adevărat că în următoarea perioadă voi fi mai mult plecată din țară, dar știți că rubrica meteo face parte din viața mea și nu o să renunț la întâlnirile cu voi! Așadar, în următoarea perioadă voi sta mai mult timp în Norvegia, să mă bucur de locurile frumoase de aici, să petrec mai mult timp în țara din care face parte familia mea acum și să mă acomodez cu clima și felul în care trăiesc oamenii în aceste locuri. ”, a scris Magda Pălimariu, pe pagina sa oficială de Facebook.

Sursa