Lovitură dură în familia lui Liviu Dragnea. Nora politicianului, surprinsă în compania unui bărbat misterios

Liviu Dragnea a trecut printr-un scandal de zile mari, care a dus la despărțirea de Irina Tănase. Dar, zilele acestea, a mai apărut o lovitură dură în familia lui Liviu Dragnea. Fotoreporterii au reușit să facă poze compromițătoare, în care nora politicianului a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios.

O nouă lovitură dură în familia lui Liviu Dragnea

În zilele în care fostul politician își ispășea condamnarea la închisoare, fiul acestuia, Ștefan Dragnea și prospăta sa soție, Gina, ar fi cheltuit extrem de mulți bani din vistieria familie.Dragnea seniror le-a făcut o nuntă ca-n povești, pe cheltuiala sa, cu mulți invitați. Dar, conform informațiilor de ultimă oră, lucrurile nu prea merg bine în familia lui Ștefan Dragnea.

Recent, paparazii de la Ciao.ro au reușit să dea o nouă lovitură dură în familia lui Liviu Dragnea. Conform publicației, tânăra proaspăt domană Dragnea ar fi fost surprinsă în compania unui bărbat misterios. Bărbatul, conform informațiilor enunțate de publicația amintită, ar fi altul decât „Goe jr., fiul unui bogătaș care a făcut zeci de milioane de euro din afaceri cu ANRP și care are multe mașini de lux, exact cum îi place Ginei.”, spune Ciao.ro. Noua cucerire a tinerei Gina Dragnea a fost surprinsă alături de aceasta într-o parcare din București, iar pozele stau mărturie.

Vezi și: Fiul lui Liviu Dragnea și Gina, în pragul divorțului. De ce au ajuns cei doi la despărțire. Adevăratul motiv

„Trădare, trădare, de trei ori trădare! Dar să o știm și noi!”

Noua escapadă a doamnei Dragnea jr. se pare că nu va trece neobservată, așa cum nici scandalul despărțirii dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase nu a trecut neobservat. Informațiile apărute la acel moment în spațiul public, referitor la idila Irinei Tănase cu un alt bărbat, l-au determinat pe Liviu Dragnea să rupă relația și să se retragă pentru o perioadă.

După câteva luni au apărut alte zvonuri, de data asta legate de o posibilă nouă relație a fostului politician PSD, cu cea mai bună amică a Irinei Tănase. Zvonurile nu au fost confirmate. Ba mai mult Dragnea scria un mesaj pe rețelele de socializar despre acest subiect, negând orice relația pentru moment.

În aceste zile, Liviu Dragnea s-a focusat pe campaniile sale populiste, sub umbrela noii înființate formațiuni politice „Alianța pentru România”. Exact pe 1 august, alături de Codrin Ștefănescu, Dragnea a avut un discurs populist și etremist. Tot atunci, la mitingul de la Oradea, politicianul a lansat acuzații dure la adresa actualei orânduiri guvernamentale, inclusiv împotriva foștilor colegi din PSD:

„În opinia mea, România reprezintă un popor ales. Îîn opinia mea România este Grădina Maicii Domnului. Teoria că Fecioara Maria şi Iisus Cristos au venit aici din Betleem, eu cred în teoria asta.

Nu cred că această ţară şi acest popor au fost puse de Dumnezeu întâmplător aici. Nu sunt un fanatic, nu sunt un ultra-religios. Dar am nişte crezuri. Pas cu pas, vor să ne ia şi agricultura.(…)

O să ajungem nişte chiriaşi în propria ţară, pentru că aţi văzut că se tot vorbeşte că toţi trebuie să fim globalişt. Trebuie să înţelegem că bărbatul poate rămâne însărcinat. Că gândacii, insectele, sunt bune de mâncat. Pentru toate astea şi multe altele merită să îmi asum un risc.”, a fost parte din discursul susținut de Dragnea la Oradea.

Cât despre nora sa, pentru moment politicianul nu a avut niciun comentariu sau reacție în spațiul public.

Sursa