Loredana Chivu, în pragul disperării! După ce i-a golit casa, fostul ei iubit i-a deschis acum proces: ”Strigător la cer!”

În urmă cu o zi, Loredana Chivu s-a trezit cu executorul la ușa locuinței din Pipera, acolo unde locuiește diva. Fostul iubit vrea cu orice preț să pună mâna pe averea blondinei, astfel că fosta asistentă TV susține că a ajuns să trăiască în teroare, din cauza celui care i-a fost partener în ultimii trei ani. Scandalul ia amploare, iar Loredana susține că bărbatul a ajuns să se folosească inclusiv de moartea tatălui ei, doar pentru a se răzbuna.

Loredana Chivu nu mai are parte de liniște deloc. După ce CANCAN.RO a arătat momentul în care autoritățile au spart ușa imobilului din Pipera și au pătruns în casa blondinei (VEZI AICI DETALII), fosta asistentă TV susține că a ajuns la capătul puterilor.

Fostul iubit i-a deschis un proces pentru împărțirea averii familiei ei, astfel încât să intre în posesia unei părți din bunuri. Blondina nu înțelege de ce bărbatul cu care a format un cuplu în ultimii trei ani vrea să ceară partaj pe avere, în condițiile în care nici măcar nu au locuit împreună, după cum susține ea.

Loredana Chivu / (Foto: Facebook)

CITEȘTE ȘI: Primele declarații ale Loredanei Chivu, după ce fostul iubit i-a golit casa: ”M-am săturat să trăiesc în teroare”

Loredana Chivu trece printr-un calvar din cauza fostului iubit

Mai mult decât atât, Loredana Chivu spune că fostul iubit a ajuns să se folosească de moartea tatălui său, doar pentru a-și atinge scopul.

„De moartea lui tata nu te mai legai! Cât de ordinar și înjosit să fii să ai atât tupeu? Sunt curioasă în procesul ăsta cine îți mai susține aberațiile și abuzurile. Ca să înțelegeți, el, infractorul ăsta, ar vrea să o oblige pe mama mea să facă succesiunea după moartea tatălui meu. Strigător la cer!”, a scris Loredana Chivu, pe Instagram.

Blondina a mai făcut o serie de dezvăluiri șocante. Fosta asistentă TV susține că, de mai bine de 1 an trăiește în teroare, și a ajuns să se teamă pentru viața ei.

„O să-mi spun povestea până o să se facă dreptate! Fără să menajez pe nimeni…sunt într-un circ continuu și într-o teroare care nu se mai termină, abuzuri peste abuzuri. Primesc amenințări cu video, cu femei mutilate cărora li s-au aruncat acid pe față! Vreau să vă întreb pe voi. Cât credeți că poate suporta o femeie? De aproape un an de zile de teroare în toate modurile de la un obsedat și infractor. Singura mea greșeală în toată această poveste este că nu i-am cunoscut adevărată față a acestui monstru”, a mai spus blondina, pe Instagram.

VEZI ȘI: Loredana Chivu şi-a dezvăluit tariful! Cât trebuie să plăteşti pe lună, dacă vrei să o vezi pe OnlyFans

Sursa