Logodnă surpriză în showbiz de sărbători? Vedeta e cu 40 de ani mai în vârstă decât iubit

După ce a făcut furori în presă cu dezvăluirea legată de identitatea noului bărbat in viața ei, una dintre cele mai iubite dive ale muzicii pare că a făcut un nou anunț neașteptat. Mulți au crezut că vedeta în vârstă de 76 de ani s-a logodit cu iubitul care este cu 40 de ani mai tânăr.

Logodnă surpriză în showbiz de Crăciun?

O singură fotografie a stârnit o furtună de reacții în mediul online. Fanii artistei nu au ezitat să îi transmiă felicitări, fiind convinși că diva în vârstă de 76 de ani s-a logodit cu iubitul său, un bărbat cu patru decenii mai tânăr.

Totul a început când artista a publicat pe o platformă de social media o poză în care apare un inel cu diamant în formă de pară spectaculos expus într-o cutie neagră, alături de mesajul: „Nu am cuvinte, Alexandre AE”. Cele două inițiale reprezintă numele la producătorului muzical Alexander Edwards, în vârstă de 36 de ani, noul iubit al cântereței.

Imaginea postată pe Twitter a strâns, în scurt timp de la publicare, aproape 66.000 de reacții din partea internauților. În secțiunea de comentarii, oamenii i-au trimis numeroase mesaje de felicitare, toți presupunând că inelul era, de fapt, anunțul logodnei.

La scurt timp după valul de reacții, în aceeași zi, artista a revenit cu un mesaj „de clarificare”.

„Am publicat această fotografie pentru că unghiile lui sunt atât de cool”, a precizat vedeta americană, referindu-se la manichiura lui Alexander Edwards, ale cărui unghii erau vopsite în verde şi negru.

„Dragostea nu știe matematică”

Cher și Alexandre Edwards, un producător muzical în vârstă de 36 de ani, au intrat în atenția publicului ca potențial cuplu la începutul lunii noiembrie, când au fost surprinși întâia oară ținându-se de mână.

Cher, care nu s-a ferit niciodată să își exprime gândurile în mediul online, a reacționat imediat pe Twitter, postând un mesaj adresat celor care criticau diferența vârstă de 40 de ani ce îi separă. Între timp, însă, postarea a fost ștearsă.

„Dragostea nu ştie matematică”, a scris cântăreaţa americană, la începutul lunii noiembrie.

Atunci când a fost invitată în emisiunea „The Kelly Clarkson Show” la începutul acestei luni, Cher a dezvăluit că bărbaţii cu care a avut în trecut relaţii şi care erau din generaţia ei nu o plăceau suficient.

„Poate că bărbaţilor mai tineri pur şi simplu nu le pasă dacă eşti amuzantă sau scandaloasă şi dacă vrei să faci lucruri prosteşti şi dacă ai o personalitate puternică”, a adăugat vedeta americană, printre ai cărei iubiţi s-au aflat colegii din distribuţia filmului „Top Gun” Val Kilmer, în vârstă de 62 de ani, şi Tom Cruise, în vârstă de 60 de ani. „Nu renunţ la personalitatea mea pentru nimeni”, a mai spus Cher.

Sursa