Locul de muncă din România plătit cu peste 3.000 de lei pe lună, unde ai nevoie doar de 8 clase. Transportul până la loca

Jobul din România care e plătit cu peste 3.000 de lei net pe lună, unde angajatorul cere să ai 8 clase. Este decontat transportul până la locație, iar angajații primesc și alte bonusuri.

Jobul din România unde poți câștiga peste 3.000 de lei pe lună. Angajatorul cere să ai 8 clase

Găsirea unui job decent în România reprezintă o mare provocare pentru multe persoane, chiar și pentru cele care au studii superioare. Mulți români accesează zilnic platformele de recrutare online, în speranța că vor găsi ceva care să le asigure un venit din care să-și ducă traiul zilnic.

Pentru cei care nu au terminat nici liceul, este cu atât mai greu să-și găsească un loc de muncă. Cu toate acestea, unii angajatori le cer viitorilor candidați să aibă 8 clase, după cum se arată într-un anunț apărut recent.

Cei care se angajează aici trebuie să știe că salariul net poate depăși suma de 3.000 de lei. Conform anunțului, este vorba despre o firmă care lucrează în domeniul logisticii de mărfuri generale și componente auto. Compania caută colegi pentru jobul de Picker.

Sediul este în zona Ciorogârla, la km 13 pe A1. Cei care vor să se angajeze aici trebuie să aibă opt clase terminate, însă trebuie să îndeplinească și alte condiții.

Viitorii candidați trebuie să aibă experiență pe un post similar, precum și să știe să utilizeze scanner-ul, notează cancan.ro. Cei care vor lucra la această companie trebuie să aibă cunoștințe de bază de operare PC, în special introducere de date Excel.

Jobul presupune ca angajații să se ocupe de recepția, descărcarea și depozitarea mărfii, dar și să pregătească paleții pentru expedierea mărfurilor. Totodată, au e asigurat corectitudinea stocurilor, precum și a documentelor de livrare.

Ce beneficii vor avea angajații

Programul de lucru este în ture, de luni până vineri. Acestea sunt în intervalul 08:30 – 17:00 / 14:00 – 22:30 sau 17:30 – 02:00. Angajatorul oferă transport gratuit și asigurat din București, de la stația de metrou Păcii.

Salariul pentru această poziție este de 2.600 de lei net, la care se adaugă tichete de masă în valoare de 735. Angajații vor primi, totodată, un spor de noapte de 25%.

Se oferă training gratuit pentru viitorii angajați. Aceștia vor avea un contract de muncă pe o perioadă nedeterminată, se mai arată în anunțul respectiv.

Sursa