Lavinia Pîrva, mesaj care i-a pus pe gânduri pe admiratorii soţiei lui Ştefan Bănică Jr. „Te sperie, te dezamăgeşte”

Lavinia Pîrva a postat un mesaj care i-a pus pe gânduri pe internauții care o urmăresc pe rețelele de socializare. Indiferent dacă au înțeles până la capăt sau nu mesajul, fanii i-au oferit aprecieri și comentarii frumoase. Aceasta a atașat cuvintelor și o fotografie în care apare în timp ce stă pe iarbă, bucurându-se de natură. Iată cum au reacționat românii și ce a ales cântăreața să le spună! ,,Viața te distanțează de oamenii pe care îi iubești”, a scris soția lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva, mesaj deosebit în mediul online: unii fani au rămas pe gânduri

Lavinia Pîrva și-a surprins fanii cu un mesaj deosebit astăzi. Aceasta a postat o fotografie cu ea în care stă pe iarbă și se bucură de natură. Cântăreața nu a lăsat ca această poză să treacă nevăzută, așa că i-a atașat un mesaj cel puțin deosebit. Solista a vorbit despre viață și despre lecțiile mai dure sau nu pe care le primesc oamenii de-a lungul anilor.

Mulți dintre internauți s-au gândit că bruneta ar fi trecut printr-o astfel de lecție chiar de curând, moment în care a început să aprecieze lucrurile altfel. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a scris că viața te poate speria și o va face de câte ori este necesar.

De asemenea, vedeta a subliniat că viața te trezește, te împletește și te dezamăgește, dar aceștia sunt doar pașii până la dragostea care trebuie să rămână în fiecare. Cei mai mulți care au văzut fotografia și cele scrise au apreciat postarea și cel mai probabil au rămas pe gânduri după cuvintele în cauză.

,,Viața trimite oameni conflictuali să te vindece”

,,Viața trimite oameni conflictuali să te vindece, astfel încât să nu te mai uiți în exterior și să începi să reflectezi cine ești în interior. Viața îți permite să cazi iar și iar, până când decizi să înveți lecția.

Viața te ia de pe drum și îți prezintă răscruci, până când încetezi să mai vrei să controlezi totul, ci să curgi ca un râu. Viața îți pune dușmanii in drumuri, până când nu mai “reacționezi”. Viața te sperie și te va speria de câte ori este necesar, până când îți vei pierde frica și îți vei recăpăta credința.

Viața te distanțează de oamenii pe care îi iubești, până când înțelegi că nu suntem acele TRUPURI, ci SUFLETELE aferente lor. Viața te trezește, te împletește, te rupe, te dezamăgește.. dar crede-mă, asta e pentru ca in tine să se manifeste doar ce e bun, până când doar dragostea rămâne în tine.”

Sursa