Laurette a dat cărțile pe față. Bruneta a dezvăluit că și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți. Câți bani le cere urmăritorilor ei

Laurette a apelat la o nouă metodă de a face bani. Chiar dacă are propriul ei salon de masaj, vedeta vrea mai mult. Noua ei sursă de venit îi aduce venituri mari fără eforturi.

Laurette și-a deschis cont pe o platformă de adulți

Recent, fostul model și-a încercat norocul în afaceri și a decis să-și deschidă un salon de masaj. Cel mai probabil ați văzut-o și la emisiunea „Imperiul Leilor”, acolo unde a mers pentru a căuta sprijin financiar pentru afacere. Din păcate, nu a avut succes, iar oamenii de afaceri nu au vrut să investească în afacerea ei.

Laurette a căutat o altă metodă de a face bani și a găsit-o în scurt timp, iar noua ei sursă de venit îi aduce bani fără eforturi mari. Vedeta și-a deschis un cont pe o platformă de adulți, Onlyfans, acolo unde mulatra publică poze în ipostaze sexy cu ea.

Desigur, cei care se abonează trebuie să plătească, iar serviciul ei nu este unul ieftin. Laurette le-a dat vestea fanilor săi pe contul ei de Instagram, acolo unde a postat la story un link către aplicația pentru adulți. Pentru a avea acces la pozele private cu vedeta va trebui să plătiți 20 de dolari.

”Mulțumesc celor care s-au abonat deja pe platformă. Vă aștept cu drag să descoperim tainele masajului și arta de a te relaxa. Te aștept pe pagina mea să descoperim împreună tainele reginei africane”, a scris Laurette pe Instagram.

Laurette s-a împăcat cu tatăl fetiței ei

Vedeta s-a împăcat cu Mihai, tatăl fetiței ei, însă nu sunt din nou împreună. Cei doi au păstrat legătura și încă sunt prieteni de dragul fetiței lor. Au decis să lase în urmă certurile pentru a fi amândoi alături de ea. De asemenea, Laurette și Mihai au participat împreună la festivitatea de premieră, de la școală, a fetiței lor.

„Evident că, pentru copilul nostru, am lăsat de o parte discuțiile noastre și am trecut peste resentimente, dar eu și cu Mihai, vom avea întotdeauna o conexiune specială”, a spus Laurette.

Laurette a mai spus că a trecut peste certurile cu Mihai și au decis să uite de toate neînțelegerile, de dragul celei mici. Totodată, vedeta a mai declarat că toate deciziile ce țin de viitorul fetiței le ia împreună cu tatăl celei mici.

Sursa