Larisa Iordache, cucerită iremediabil de Cristian Chiriță! Fosta gimnastă este sigură că și-a găsit sufletul pereche: „O conexiune reală”

De ceva timp, viața Larisei Iordache a prins altă culoare. După o perioadă mai grea, fosta gimnastă se bucură acum de liniște și mulți fluturi în stomac, căci Cristian Chiriță a făcut-o să se îndrăgostească iremediabil. Fostul campion la tenis de masă pare că are toate caracteristicile bărbatului perfect, cel puțin în viziunea Larisei Iordache. Fosta gimnastă este încântată de noua relație și crede că și-a găsit sufletul pereche. Dezvăluirile neașteptate făcute de aceasta. 

Relația dintre Larisa Iordache și Cristian Chiriță este una încă la început de drum, cei doi formând un cuplu de câteva luni. Inițial, aceștia au preferat să își țină legătura departe de ochii curioșilor, însă acum nu se mai sfiesc să se afișeze împreună. Cel mai probabil, fostul campion la tenis de masă i-a demonstrat gimnastei că este bărbatul potrivit, iar acum au planuri mari împreună.

(CITEȘTE ȘI: LARISA IORDACHE VA AJUNGE ÎN FAȚA ALTARULUI? CE SPUNE FOSTA GIMNASTĂ: „ESTE NERĂBDĂTOARE SĂ NE VADĂ”)

Larisa Iordache: „Poate fi sufletul meu pereche”

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au început o frumoasă poveste de dragoste și pun ușor, ușor bazele unei relații solide. Deși nu au mult timp împreună, cei doi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru altul și deja au planuri de viitor. Mai mult, în cadrul unui interviu recent, fosta gimnastă a declarat că și-a găsit sufletul pereche. Se pare că noul iubit a reușit să o cucerească definitiv, iar acum Larisa Iordache nu își mai imaginează viața fără partenerul ei.

Potrivit spuselor sale, fostul campion la tenis de masă a cucerit-o prin naturalețea sa, acesta fiind și cea mai mare calitate a lui. Gimnasta spune că iubitul ei este un bărbat natural, care face și spune mereu ceea ce simte, fără să se ascundă sau să ocolească subiectul. De asemenea, Larisa Iordache a mai mărturisit că îi seamănă destul de mult partenerului, cei doi sunt pe aceeași lungime de undă, fapt ce elimină din start aproape orice diferență de opinie, între ei domnind armonia.

Așadar, până acum, Larisa Iordache și Cristian Chiriță par să fie suflete pereche. Relația lor merge cât se poate de bine, lucru care i-a făcut să se gândească și la căsătorie. Aceștia au declarat că în viitor se gândesc să facă pasul cel mare, însă pentru moment este mult prea devreme.

„Ce m-a șocat? Wow. Felul lui de a fi. Pentru că este natural. Nu am găsit niciodată vreo întrebare, în urma faptelor lui. Este natural în tot ce face și în tot ce spune. Mi se pare foarte frumos acest lucru, pentru că, consider că doar așa poți să ai o conexiunea reală, că sinceritatea ne ajută să fim reali. Și contează foarte mult acest lucru, așa cred.

Așa pare. Cred că este (n.r. sufletul ei pereche). Suntem asemănători sufletește, cât și emoțional. Dar asta se vede și din acțiunile noastre pe care le facem unul față de altul și față de oamenii dragi nouă. Cred că ar putea fi… Eu niciodată nu am dat vreun pronostic, să spun așa, din niciun punct de vedere. Dar cred că, din punctul acesta de vedere al partenerului meu, al lui Cristian, da, poate fi sufletul meu pereche”, a declarat Larisa Iordache, potrivit viva.ro.

(VEZI ȘI: LARISA IORDACHE, DEZVĂLUIRI NEAȘTEPTATE DESPRE PRIMA OPERAȚIE SUFERITĂ. CINE I-A PLĂTIT INTERVENȚIA, DUPĂ CE FEDERAȚIA A REFUZAT SĂ O AJUTE)

Sursa