Kyra a scăpat ca prin minune, după ce a căzut într-o fântână de 12 metri adâncime. Povestea incredibilă a cățelușei din Giurgiu

Pe data de 20 august, Inspectoratul Județean de Poliție din Giurgiu a spus povestea cățelușei Kyra. Animăluțul din rasa pointer englez a plecat de acasă și a avut ghinionul de a ateriza într-o fântână dezafectată. Stăpâna a descoperit, după lătrat, unde se află și a cerut imediat ajutorul.

După o zi și o noapte în care a căutat-o, stăpâna a contactat autoritățile, spunând:
„Avem două cățelușe din aceeași rasă, dar foarte diferite ca temperament. Kyra este independentă și năzdrăvană, iar atunci când le scoatem la plimbare îi place să alerge și să se bucure de tot ce o înconjoară. De data aceasta, s-a rătăcit. Nu știu cum a ajuns aici … Are peste 20 de kg, să știți! Nu va fi ușor să o scoateți”
Auzind povestea, George, un angajat de la ISU Giurgiu, a răspuns, spunând:
„Important este că ați găsit-o și că o putem salva”.

(CITEȘTE ȘI: Scene ireale într-un parc din Arad, în plină zi. O femeie a fost mușcată de un șacal, în timp ce încerca să-și salveze câinele)

Cățelușa Kira, salvată la timp de pompieri

Fiind într-o fântână cu o adâncime de 12 metri, Kira începuse să fie agitată. Norocul său a fost că a cooperat și a reușit să fie salvată la timp. Plină de fericire, nici nu mai voia să se dezlipească de pompieri.

Kira și pompierii care au salvat-o / Sursă foto: Facebook

Entuziasmul său a fost surprins de către cei de la IPJ Giurgiu, care au spus povestea pe Facebook:

„Din fericire, nu a durat mult și a ajuns din nou în brațele stăpânului său, iar bucuria pe care amândoi au simțit-o nu poate fi descrisă în cuvinte.
Cu ochii blânzi și plini de recunoștință, cățelușa nu s-a mai dezlipit nici de pompierii care au salvat-o și nici de cel care o îngrijește în fiecare zi și îi oferă afecțiune.
Felicitări tuturor!”

(CITEȘTE ȘI: Amendă uriașă pentru românii care își abandonează câinele pe câmp. Poliția nu iartă, doi băcăuani au comis-o și plătesc scump)

Sursa