Acasă Lifestyle Kanal D A Anunțat Grila De Toamnă 2023. Ce Se întâmplă Cu Două Dintre Emisiunile Postului. „Vă Mulțumim Că Ați Fost Alături De Noi”
Kanal D A Anunțat Grila De Toamnă 2023. Ce Se întâmplă Cu Două Dintre Emisiunile Postului. „Vă Mulțumim Că Ați Fost Alături De Noi”

Kanal D A Anunțat Grila De Toamnă 2023. Ce Se întâmplă Cu Două Dintre Emisiunile Postului. „Vă Mulțumim Că Ați Fost Alături De Noi”

de Administrator

Un nou sezon “Dimineata pe doi cu Greeg si Cernat” începe pe 4 septembrie, la ora 07:00, cu voie bună, poftă de dialog, muzică bună, invitaţi pe spranceană şi cele mai proaspete ştiri ale zilei.

“Ne-a fost foarte dor de publicul nostru, abia aştept să intru în studio şi să simt atmosfera aceea a unei dimineţi promiţătoare, alături de colegii mei. Vacanţele sunt frumoase, dar mai frumoase sunt revenirile, reîntâlnirile, acel schimb de energie, de bucurie, cu publicul!”, a declarat Cosmin Cernat.

“Vă aşteptăm să fiţi iar alături de noi, în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, de la ora 07:00, la Kanal D2 şi Radio Impuls, revenim cu forţe proaspete! Deja v-am pregătit suprize frumoase, pe care le veţi descoperi din 4 septembrie! Vă mulţumim că aţi fost alături de noi în numar mare în primul sezon al matinalului, iată că intrăm în cel de-al doilea sezon al emisiunii! Suntem nerăbdători să vă facem dimineţile frumoase în continuare!”, a spus Greeg.

“M-am bronzat, m-am relaxat, dar nu am putut sta departe de ştiri, aşa că sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplâ! Mi-e dor de publicul nostru, de colegi şi, da, mai este un pic până revin cu cele mai proaspete informaţii din studioul ! Abia aştept reîntâlnirea cu echipa noastră şi cu publicul nostru minunat!”, a împărtăşit Nadina Zisu.

“Dimineaţa pe doi cu Greeg şi Cernat” a fost una dintre marile suprize frumoase ale Kanal D2, odată cu lansarea postului anul acesta. A cucerit prin abordarea inedită care aduce împreună publicul de TV şi radio, emisiunea putând fi urmarită din faţa micului ecran, dar şi “ascultată” la radio. Cosmin Cernat şi Greeg fac echipă punându-şi la bătaie experienţa uriaşă în media, dar şi bucuria discuţiilor pe teme dintre cele mai interesante.

Alături de ei, Nadina Zisu, o prezentă extrem de agreabilă, se va afla în faţa românilor cu primele ştiri ale zilei, într-o manieră inconfundabilă.

Aşadar, nu pierdeţi, din 4 septembrie, de la ora 07:00,  de luni până vineri, un nou sezon “Dimineaţa pe Doi cu Greeg si Cernat”.

Pe langă serialele care deja au cucerit publicul, la Kanal D2, în grila de toamnă a postului intră o nouă producţie turcească, cu poveşti de viaţă care îi vor ţine pe telespectatori cu sufletul la gură.  Luni, 4 septembrie, de la ora 16:30, începe serialul “Iarta-ma!” (original: “Beni Affet”). Publicul se va  bucura de istoriile pline de naturaleţe a trei cupluri/familii. Situaţii comune sau total disfuncţionale, precum şi multă dragoste transpar din intrigile care îi vor delecta pe telespectatori.  Serialul va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 16:30, la Kanal D2.

De asemenea, în zilele de weekend, începând din 9 septembrie, telespectatorii vor putea urmări un nou serial, “Incoruptibila”, o producţie care îi va cuceri pe urmăritori încă de la primul episod. Un fost ofiţer de poliţie intră într-o structură de justiţie dominată de corupţie şi se trezeşte în mijlocul unei poveşti halucinante; acţiunea se petrece în Tel Aviv.  Serialul va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 17:00.

În această toamna, emisiunea de interviuri “În oglindă” continuă să impresioneze publicul cu dezvăluiri tulburătoare ale invitaţilor lui Mihai Ghita, in fiecare sambata, de la 22:30, la Kanal D2.

NEWSTIME, grupajul informativ al staţiei, prezentat de Radu Andrei Tudor, aduce în continuare în atenţia publicului Kanal D2 informaţiile cele mai importante ale zilei, într-o manieră obiectivă, urmărind şi perspective diferite ale evenimentelor prezentate, de luni până vineri, de la 20:00.


Urmărește ultimele
noutăți în format video

Play

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu