Iubita secretă regelui Charles i-a fost și cumnată! Detalii despre relația monarhului Marii Britanii cu sora prințesei Diana

În ciuda aparențelor și a informațiilor mediatizat în spațiul public, Regele Charles are un istoric amoros destul de stufos. Înainte de căsătoria cu Prințesa Diana, suveranul a avut numeroase relații și a explorat din plin capitolul sentimental. Printre cele care s-au iubit cu monarhul s-a numărat și Lady Sarah Spencer, chiar sora Prințesei Diana. Câtă vreme s-au iubit cei doi și cum a ajuns Regele Charles să își cunoască regretata soție?

Regele Charles a fost un mare cuceritor în vremea tinereții. Înainte de a intra în mariajul cu Lady Diana, a bifat zece ani de iubiri pătimașe, iar doamnele și domnișoarele care i-au căzut în mreje au fost numeroase. Printre cele care i-au stat alături acestuia se numără chiar și sora Prințesei Diana. Pentru o perioadă, cei doi s-au iubit, însă în cele din urmă Lady Sarah Spencer a decis că suveranul nu este bărbatul potrivit pentru ea, așa că a decis să joace rolul de Cupidon pentru sora ei și fotul iubit.

(CITEȘTE ȘI: SCHISMĂ TOTALĂ ÎNTRE PRINȚUL HARRY ȘI REGELE CHARLES AL MARII BRITANII. FIUL MONARHULUI A REFUZAT CLAR)

Regele Charles, relație cu sora Prințesei Diana

Așa cum spuneam, înainte de mariajul cu Prințesa Diana, Regele Charles s-a bucurat de zece ani de „pribegie”, în care a bifat numeroase aventuri amoroase. Ei bine, printre cuceririle pe care suveranul le-a făcut s-a numărat și Lady Sarah Spencer. Cei doi s-au întâlnit în anul 1997, același an în care și Diana își făcea apariția. Aceștia s-au iubit în secret pentru o vreme, însă Lady Sarah nu a fost prea impresionată de fiul reginei Elisabeta a II-a.

Deși și-au dorit să își țină legătura secretă, cei doi nu s-a putut feri de ochii curioșilor, iar relația acestora s-a încheiat în urma unor declarații în presă făcute chiar de sora Prințesei Diana. Mai exact, în timpul unei vacanțe în staţiunea de schi elveţiană Klosters, Lady Sarah Spencer accepta să vorbească cu un jurnalist de la Mirror. Acesta fiind și motivul ce a pus punct relației celor doi.

Concret, jurnalistul spune că „Sarah a fost dezarmant de sinceră cu privire la iubitul ei şi a declarat că nu se va căsători cu Charles «chiar de ar fi gunoier sau regele Angliei»”. Când Charles a aflat de faptul că iubita lui a vorbit cu jurnalistul nu a fost deloc încântat şi i-ar fi spus acesteia: „Tocmai ai făcut ceva incredibil de stupid“.

După acest episod și declarația făcută de Lady Sarah Spencer, relația celor doi a ajuns la final. Însă, în același an, tânăra surprindea, din nou, și le face cunoștință Regelui Charles și Prințesei Diana. Mai mult, aceasta a jucat rolul de Cupidon și chiar le-a dat binecuvântarea ei.

„Le-am făcut cunoştinţă. Sunt un cupidon”, declara Sarah Spencer, pentru The Guardian.

După patru ani de la aceste evenimente, în 1981, Regele Charles și Prințesa Diana făceau pasul cel mare și intrau în mariajul ce nu avea să le aducă prea multă fericire. La rândul ei, Lady Sarah Spencer și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Acesta s-a căsătorit Neil McCorquodale.

(VEZI ȘI: PORECLA BIZARĂ PE CARE REGELE CHARLES I-A PUS-O LUI MEGHAN MARKLE. CUM ÎI SPUNE SOȚIEI PRINȚULUI HARRY)

Sursa