Iubita lui Bogdan Mocanu este Ramona Castellano, fosta parteneră a unuia dintre cei mai cunoscuți interlopi din Capitală

Bogdan Mocanu trăiește periculos! Fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” are o relație de ceva timp cu ex-iubita unuia dintre cei mai cunoscuți interlopi ai Capitalei. Tocmai de aceea, fostul iubit al Andrei Volos ar fi evitat, mereu, să-i spună numele, atunci când a vorbit despre ea. CANCAN.RO a aflat, însă, cine este jumătatea lui , dar și detalii despre ”interzisa” relație.

De aproape doi ani, Bogdan Mocanu este îndrăgostit iremediabil! Se pare, însă, că a ales persoana „nepotrivită”. Este vorba despre Ramona Castellano, nimeni alta decât fosta iubită a fiului unui nume greu din lumea interlopă a Bucureștiului.

Mai mult, Ramona are și un băiat, Richard, în vârstă de 12 ani, rod al poveștii de iubire pe care a trăit-o cu fiul șefului de „clan”. 

Deși relația dintre Ramona Castellano și fiul de interlop s-a sfârșit acum mult timp, Bogdan Mocanu a ales să fie precaut și să nu dezvăluie identitatea brunetei, probabil de teamă că ar putea păți ceva. Cel puțin, așa susțin sursele CANCAN.RO.

Iubita lui Bogdan Mocanu este Ramona Castellano / (Sursa: Instagram)

(NU RATA: Bogdan Mocanu are probleme cu legea. De ce a rămas fără permis fostul concurent de la „Puterea Dragostei”)

Iubita îi dă de furcă, dar Bogdan nu renunță

Bogdan Mocanu s-a iubit, pe rând, cu câteva colege cu care a participat la emisiunea „Puterea Dragostei”. Cea mai lungă dintre relații, mai exact, povestea de iubire pe care a trăit-o alături de Andra Volos, a fost presărată cu momente de dragoste, mutări împreună și scandaluri, dar a culminat cu o ruptură definitivă.

Bogdan Mocanu avea să-și găsească rapid „liniștea” în brațele Ramonei Castellano. O liniște relativă, căci istoricul brunetei i-ar da bătăi de cap. Totuși, merge înainte, pentru că dragostea-i mare.

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a precizat, în spațiul public, că își dorește să întemeieze o familie alături de iubita sa.

Iubita pe care Bogdan Mocanu ar dori-o „ascunsă” / (Sursa: Instagram)

(VEZI ȘI: Andra Volos a dat nas în nas cu Bogdan Mocanu, într-un local din Capitală! Ce a făcut fostul iubit)

Bogdan Mocanu a fost rănit de interlopi

Nu este pentru prima oară când Bogdan Mocanu se intersectează cu lumea interlopă. În luna mai a acestui an, interpretul de manele a fost rănit cu o macetă într-un club din Mamaia.

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” nu a depus reclamație, în primă fază, dar polițiștii din Mamaia au deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii publice și port ilegal de armă albă. Persoanele care au săvârșit actele de violență asupra lui Bogdan Mocanu sunt indivizi cunoscuți ai lumii interlope.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa