Ion Crăciunescu, Helmuth Duckadam, Răzvan Raţ şi Florin Gardoş, noii juraţi de la „iUmor”

Ion Crăciunescu, Helmuth Duckadam, Răzvan Raţ şi Florin Gardoş sunt juraţi la „iUmor” în ediţia specială a show-ului de la Antena 1, difuzată înaintea meciului Finlanda – România.

Vineri, de la 21:45, la Antena 1, Naţionala României mai are o singură şansă să lupte pentru un loc la EURO 2024 prin intermediul Nations League: o victorie cu Finlanda, şi chiar înainte de difuzarea meciului, unele dintre cele mai mari nume din fotbalul românesc se vor aşeza la pupitrul iUmor pentru o ediţie specială a show-ului, difuzată începând cu 20:30, la Antena 1. 

Ion Crăciunescu, Helmuth Duckadam, Răzvan Raţ şi Florin Gardoş au acceptat provocarea iUmor şi pentru o zi au trăit pe propria lor piele tratamentul juraţilor iUmor – roast-uri savuroase de la persoane la care s-ar fi aşteptat cel mai puţin. Deloc timoraţi de statutul de jurat într-un show de televiziune, cei patru au savurat din plin momentele de roast, ba chiar au intrat în jocul personalităţilor venite special pentru ei în platoul iUmor. Cum au „ieşit la joc” Ion Crăciunescu, Helmuth Duckadam, Răzvan Raţ şi Florin Gardoş şi cine sunt cei care au avut curajul să îi ia la roast fără reţineri, telespectatorii vor putea afla urmărind ediţia specială iUmor, difuzată mâine, de la 20:30, la Antena 1. 

Tot mâine, România își joacă ultima șansă pentru a evita retrogradarea și are nevoie de cel puțin egal la Helsinki, cu Finlanda, în direct, de la 21:45, la Antena 1. Înainte şi după meci, telespectatorii vor putea urmări comentariile expertului Antena 1, Adrian Mutu, golgheter all time al echipei naţionale, la egalitate cu Gică Hagi. Mutu va comenta partida în cadrul emisiunii „Hai, România! În fiecare zi”, moderată de Dan Pavel, care va începe la 21:25. Meciul va fi comentat de Felix Drăghici şi Andrei Rădulescu.

Sursa