Ioana Grama o plânge pe cea mai bună prietenă, Sânziana Negru, plecată la America Express

Întâlnită pe plajă, așteptând să guste, la rândul său, câte puțin din distracția care atinge cote maxime grație artiștilor care urcă pe scenele de la Neversea, Ioana Grama a abordat subiectul unei potențiale plecări într-una dintre emisiunile de aventură care rulează pe televizoare. Propuneri au tot existat, însă CANCAN.RO a aflat motivul suprem al refuzurilor. În aceeași măsură, în exclusivitate pentru publicația noastră, influencerul o plânge pe cea mai bună prietenă, Sânziana Negru, plecată la America Express. 

Cu lacrimi adevărate, curse din ochii Ioanei Grama. Totuși, încrederea construită în ani de prietenie o fac pe influenceriță să fie convinsă că buna sa prietenă se va întoarce din aventura vieții cu titulatura de câștigătoare al sezonului 6 America Express.

Ioana Grama o vede pe Sânziana Negru câștigătoarea America Express 2023 / (Sursa: Captură video)

(NU RATA: Ioana Grama, căzătură de proporții în văzul tuturor, la petrecerea aniversării sale! Vloggerița „a pupat” podeaua după ce a încercat să spargă pinata)

„Nu m-aș duce de lângă copilul meu

CANCAN.RO: Prietena ta, Sânziana, este la America Express. Tu când un reality? 

Ioana Grama: Nu. Nu vreau. Am copil. 

CANCAN.RO: Deci ăsta ar fi principalul motiv. 

Ioana Grama: Nu, este, nu ar fi. 

CANCAN.RO: Bănuiesc că ai fost contactată. 

Ioana Grama: Da. 

CANCAN.RO: Te sunaseră să pleci chiar cu Sânziana? 

Ioana Grama: N-o să spun lucruri, dar nu m-aș duce de lângă copilul meu. Este o perioadă mult prea lungă de timp. Nu pot, nu mă lasă sufletul, e prea mică. 

(VEZI ȘI: Ioana Grama taie în carne vie la Untold: fetele și băieții nu au avut nicio șansă! ”Nuuu, fără asta, vă rog!”)

Ioana Grama o plânge pe cea mai bună prietenă, Sânziana Negru, plecată la America Express

CANCAN.RO: Dar cum distracția fără Sânziana? 

Ioana Grama: Mereu sunt cu ea la festivaluri. Ce să zic?! Lăcrimez, tot îmi lăcrimează ochiul stâng. Cred că plânge după Sânziana, dar recuperăm. Sunt super-mândră de ea, sunt convinsă că o să facă o treabă extraordinară acolo și abia aștept s-o văd. 

CANCAN.RO: Ce sfat i-ai dat?

Ioana Grama: Să fie ea. Adică n-am ce sfaturi să-i dau pentru că și ea și Laura (nr. Laura Giurcanu) sunt niște fete super-puternice și mega-descurcărețe. Le-am zis doar să fie ele, să reziste dacă trebuie să mănânce mâncare pe care n-o consumă în mod normal, dar în rest n-am ce să le zic pentru că am încredere deplină în ele. 

CANCAN.RO: Crezi că pot să câștige? Pentru că, de obicei, fetele sunt foarte bine atât psihic, cum a fost Carmen la Survivor, dar și fizic. 

Ioana Grama: Da. Chiar sunt super-puternice atât psihic, cât și fizic amândouă. Adică am mega-mare încredere în ele. Sunt faine și cred că vor ajunge departe. 

Influencerița nu acceptă participarea în emisiuni de aventură / (Sursa: Captură video)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa