Ioana Grama, căzătură de proporții în văzul tuturor, la petrecerea aniversării sale! Vloggerița „a pupat” podeaua după ce a încercat să spargă pinata

Ioana Grama este una dintre cele mai de succes influencerițe de la noi. Șatena are o comunitate impresionantă de fani și o duce extrem de bine pe plan profesional. Ei bine, după toate aparițiile sale impecabile, vedeta a reușit să marcheze și un moment hilar. Chiar de ziua ei de naștere, în timp ce încerca să spargă o pinata, vloggerița a luat o căzătură de zile mari, în văzul tuturor invitaților. 

Ioana Grama a stârnit o mulțime de hohote de râs după ce a marcat o căzătură spectaculoasă la petrecerea de ziua ei de naștere. Șatena a fost legată la ochi și încerca să spargă o pinata, moment în care nu și-a mai ținut echilibrul și s-a întins pe jos în toată regula. N-a plâns, ci a tras o partidă zdravănă de râs.

Chiar dacă n-a fost tocmai o căzătură ușoară, Ioana Grama nu s-a arătat a fi afectată, ba din contră. Vedeta s-a amuzat copios pe cele întâmplate, iar câțiva dintre invitați au sărit în ajutorul ei pentru a o ridica de pe podea. Ca și alte vedete, precum Mihai Morar, Oana Zăvoranu, Andreea Bălan sau Daniela Crudu, Ioana Grama a marcat o căzătură legendară despre care cu siguranță se va discuta multă vreme în spațiul public.

CITEȘTE ȘI: CUM ÎNCEARCĂ IOANA GRAMA SĂ-ȘI VINDECE “RĂNILE” DIVORȚULUI. INFLUENCERIȚA S-A PUS ÎN PIELEA PROPRIULUI COPIL

Ioana Grama a luat o căzătură la petrecerea de ziua ei de naștere (Sursă: Facebook)

VEZI ȘI: REACȚIA TRANȘANTĂ A IOANEI GRAMA, DUPĂ CE A FOST ENERVATĂ LA CULME DE UN POLIȚIST, ÎN TRAFIC: „NU M-AM MAI PUTUT ABȚINE”

Ioana Grama a divorțat de soțul ei la doar 2 ani după mariaj

În 2021, Ioana Grama anunța că se desparte de tatăl fetiței ei cu care era măritată de 2 ani. Momentul separării lor i-a luat prin surprindere pe fanii care credeau că între ei lucrurile sunt roz. Influencerița a devenit ulterior o femeie independentă și disponibilă, iar mai târziu soarele a ieșit și pe strada ei. Vedeta a publicat în urmă cu ceva timp o imagine de la un festival în care ține un bărbat de mână, însă fără a lăsa la vedere chipul acestuia. Totuși, vedeta pare să fie împlinită și fericită pe plan amoros.

Sursa