Informații de ultimă oră despre starea Elenei Merișoreanu. Cum se simte după operație EXCLUSIV

Operată la genunchi, chiar de sărbători, Elena Merișoreanu a fost externată de câteva zile și urmează, în prezent, un program de recuperare, la domiciliu. Potrivit declarațiilor făcute în exclusivitate pentru playtech știri, artista va putea reveni pe scenă abia peste două luni și jumătate, când va fi refăcută complet. În ceea ce privește intervenția chirugicală suferită la Spitalul de Ortopedie „Foișor”, Elena Merișoreanu ne-a dezvăluit că a fost tot timpul conștientă, dat fiind faptul că a fost operată fără anestezie totală.

Elena Merișoreanu s-a operat: cum se simte cântăreața?

Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani, a suferit o nouă intervenție chirugicală, la genunchi, la Spitalul de Ortopedie „Foișor”, la medicul care o operase în urmă cu câțiva ani și la piciorul drept. La câteva zile de când a fost externată, aceasta ne-a mărturisit că se simte neașteptat de bine.

„De vineri sunt acasă, lucrez cu terapeuta. Mă deplasez în cadru, dar nu mă așteptam să mă simt așa de bine. Important e că nu mai am dureri”, ne-a declarat aceasta.

„ Operația a durat cam două ore”

În ceea ce privește intervenția chirugicală suferită, artista ne-a spus că aceasta a avut loc cu anestezie locală, motiv pentru care a fost conștientă tot timpul și știe tot ce i s-a făcut.

„Operația a durat cam două ore, nu m-au adormit, a fost fără anestezie totală, am știut tot. Apoi am fost la terapie, nu am avut dureri că mi-au pus o perfuzie. Am fost conștientă tot timpul.

Înainte mi-am făcut toate analizele, care au ieșit foarte bine. S-a mirat dl profesor de la Obreja, care mi-a zis că am niște analize de fată mare. M-am operat tot la profesorul – doctor Stoica și la echipa lui minunată, la Foișor sunt niște doctori extraordinari și condiții foarte bune”, a adăuga aceasta.

Când va reveni pe scenă

Elena Merișoreanu va reveni pe scenă după ce se va recupera, mai precis după două luni și jumătate. Chiar dacă se va simți bine, artista nu vrea să riște nimic, pentru că, consideră aceasta, sănătatea este cea mai importantă:

„Revin pe scenă după două luni și jumătate, au trecut deja două săptămâni de la intervenția chirugicală. Sunt chemată de pe acum la Londra, să cânt de 8 martie, dar și în Franța și Irlanda. Voi fi mai selectivă, nu știu dacă mai plec din țară”.

Regretă că nu s-a operat mai devreme

Elena Merișoreanu acuza de luni buni dureri insuportabile la picior și a tot amânat intervenția chirugicală, pentru a putea onora diverse evenimente. Artista ne-a mărturisit că regretă că nu s-a operat mai devreme, mai ales că și membrii familiei sale au certat-o din acest motiv:

„Am tot amânat-o din cauza evenimentelor, de ajunsesem să am niște dureri insuportabile. Statul în picioare o viață întreagă și-a pus amprenta. Eu urc de la 16 ani în pantofi cu tocuri pe scenă. Noi, artiștii, nu trăim numai în zâmbete. Operația n-a fost grea, dar recuperarea da și durează cel puțin trei luni. Nu trebuie să pui piciorul jos, ci să umbli cu un cadru”

Sursa