Informații de ultimă oră despre Dan Bălan. Cum a reușit să fugă din Ucraina: ‘Va da un semn de viață’ EXCLUSIV

Dan Bălan a reușit să scape din infernul de la Kiev. Informația fost confirmată pentru impact.ro de către mama acestuia, Ludmila Bălan. Fostul lider al celebrei trupe O-Zone se afla la 24 februarie, la Kiev, atunci când a fost surprins, și o dată cu el alte câteva sute de mii de oameni, de ofensiva declanșată împotriva Ucrainei de armata rusă. El era implicat în acel moment în buna desfășurare a emisiunii-concurs „Vocea Ucrainei”. Din pricina acestui fapt Dan Bălan nu a reușit să ajungă nici la București, acolo unde era așteptat să prezinte la începutul lui martie Selecția națională în urma căreia urma să fie desemnat reprezentantul României la faza internațională Eurovision 2022.

Fostul lider al celor de la O-Zone a ținut ascuns mult timp că a ieșit din zona de conflict

„Dan a reușit să iasă din Kiev spre sfârșitul lui februarie. Numai el știe cum a reușit să facă asta! A preferat să nu facă public însă acest lucru până acum!”, a precizat mama sa, Ludmila Bălan pentru impact.ro.

Ea a lăsat să se înțeleagă că fiul său a ieșit din Ucraina la volanul unei mașini, alegând să meargă întâi la părinții săi, care locuiesc în Republica Moldova.

„Dan a trecut pe la noi, normal, mai întâi. Sigur, și-a ales să vină încoace, fiindcă numai noi știm prin ce am trecut în acea perioadă în care el s-a aflat în mijlocul războiului, cât am tremurat pentru el!”, a adăugat Ludmila Bălan.

Însă foarte curând Dan Bălan a ales să nu rămână în Moldova, ci să plece într-o altă țară din Europa pentru a lucra la o serie de proiecte muzicale personale.

„Nu pot să vă spun unde se află în prezent și unde lucrează la noile sale proiecte. M-a rugat să le transmit tuturor fanilor săi că le va oferi curând tuturor un semn de viață și atunci vor înțelege cu toții de ce a trebuit să facă asta. Ce pot să vă spun sigur este că nu e la Moscova!”, a mai spus Ludmila Bălan.

Pe de altă parte, Dan Bălan a ales să nu facă nici măcar Paștele în Moldova, alegând să rămână în compania proiectelor sale chiar și de sărbători.

”Mi-a spus că are mult de muncă și l-am înțeles! De Paști ne-am făcut urări doar telefonic. În ultimii anii a fost mai mereu ocupat”, a încercat mama acestuia să-i găsească o scuze pentru absența sa din sânul familiei de la masa de Paști.

Mama lui Dan Bălan ne-a asigurat și că fiul ei a regretat foarte tare faptul că a fost împiedicat să ajungă la București, la Gala Eurovision:

„Să știți că și-a dorit foarte tare să fi prezentat acea gală de la București. Chiar am vorbit de mai multe ori pe tema asta! Era bucuros că urma să se întâmple acest lucru și abia aștepta să ajungă la București. Însă când te prind necazurile din urmă, nu prea poți face mare lucru!”.

Ludmila Bălan: „Stăm pe un butoi cu praf de pușcă!”

Ludmila Bălan urmărește cu îngrijorare evoluția situației din Ucraina și de la granița cu țara sa și susține că actualul conflict este „unul dintre cele mai nenorocite lucruri care puteau avea loc pe pământ”.

„Stăm cu toții pe un butoi cu praf de pușcă. E o situație foarte complicată, al cărui final e greu, foarte greu de ghicit. Nouă, celor din jur, nu ne rămâne decât să ne rugăm ca ucrainenii să reziste și să lupte până la capăt împotriva rușilor. Doar în acest fel cred că vom avea până la urmă parte de pace cu toții!”, a conchis aceeași Ludmila Bălan.

Sursa