Inelul cu care Cătălin Cazacu a cerut-o de nevastă pe Ramona Olaru costă aproximativ 2.000 de euro

Cuminteee s-a făcut Cazacu, iar, drept dovadă, dorința Ramonei Olaru a fost îndeplinită în Mykonos. Inel cu diamante d-alea scumpe voia vecina de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, iar motociclistul a făcut magia. A scos bijuteria și a cerut-o. Ea a spus „DA”, iar inelul cu rubin roșu i s-a potrivit perfect. Însă, deși se vehiculează că prețul bijuteriei ar fi unul de ordinul zecilor de mii de euro, Cătălin Cazacu ar fi plătit, în realitate,  aproximativ 2.000 € pentru „fericire”. CANCAN.RO are detaliile exclusive.

Faptul că Ramona Olaru făcea „incantații” pentru a fi cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu nu mai este un secret. Ba chiar, înainte cu trei luni ca blonda să spună „DA”, și-a ales singură bijuteria pe care o voia pe degetul inelar și și-a înștiințat, în prealabil, partenerul.

Pentru a nu exista discuții, „iubi” s-a conformat și nu i-a ieșit din cuvânt. Ce a vrut, a primit, însă, deși multă lume spune că bijuteria ar fi costat nu mai puțin de 18.000 de euro, realitatea este alta. Inelul cumpărat de Cătălin Cazacu nu i-a golit cu mult buzunarul motociclistului.

”Doar” 9.000 de lei ar fi achitat. Spunem ”doar” pentru că este totuși o sumă importantă, pentru un inel cu pietre prețioase. Vorbim de aproape 2.000 de euro.

(VEZI ȘI: Ramona Olaru, declarații neaşteptate despre începuturile relaţiei cu Cătălin Cazacu: „El asta făcea înainte…”)

Enigma inelului supraestimat

Perioada în care Cătălin Cazacu se va mai bucura de „libertate” se preconizează a fi una scurtă. Pasul a fost făcut, aerul tras în piept și propunerea acceptată.

Chiar dacă s-au despărțit și împăcat de-a lungul timpului de mai multe ori, se pare că iubirea e mare, iar cei doi vor să ajungă cât mai curând în fața altarului. Nu se putea altfel, decât cu un mega-inel pe degetul Ramonei.

Cu un rubin roșu și cu diamante roind în jurul pietrei, Cazacu a dat-o gata pe vecina de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, care a acceptat imediat. Totuși, deși în spațiul public au apărut informații conform cărora Cătălin Cazacu ar fi achitat nu mai puțin de 18.000 € pentru a-i face pe plac Ramonei Olaru, CANCAN.RO a analizat atent piața de diamante.

Astfel, pe site-ul Kara Diamond, bijuteria care pare a fi aceeași cu cea de pe degetul inelar al vecinei de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” valorează fix 9.375 de lei, adică aproximativ 2.000 €. 

Inel similar cu cel al Ramonei Olaru / (Sursa: Kara Diamond)

(NU RATA: Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul pe care i l-a dat Cătălin Cazacu)

Ramona Olaru l-a cumințit de tot pe Cazacu?

„Don Juan de Centru Vechi”, așa cum era considerat pe vremuri Cătălin Cazacu, a rămas tot un „Don Juan”, doar că unul fără gagici. Adică are una, nu mai multe… dar una bună de tot. Și geloasă. Din cale-afară. Vă prezentam asta săptămânile trecute, când Ramonica s-a „activat” și a pornit val-vârtej către plaja unde Cazacu filma o emisiune TV alături de Natalia Mateuț. (Vezi aici întreaga poveste)

Poate și pentru a-i „calma” gelozia, după ce a scăpat de filmări, motociclistul a pornit direct către Mykonos cu a lui parteneră, într-o vacanță de vis, acolo unde și-a făcut curaj și i-a „făcut” o întrebare.

Next level, căci blonda de la Antene nici nu s-a gândit și a și acceptat… poate, poate îi schimbă năravul lupului.

Cazacu a cerut-o pe Ramona în Mykonos / (Sursa: Instagram)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa