Situația unui adolescent în scaun cu rotile din Oradea care a fost transportat pe scări șapte etaje a devenit cunoscută pe internet, după ce mama acestuia și-a spus povestea. Motivul incredibil pentru care s-a ajuns într-o asemenea situație i-a șocat pe toți.

Din păcate, există o mulțime de situații în care părinții ajung să se simtă neputincioși în fața soartei. Acesta a fost și cazul unei femei din Oradea ce a constat că liftul pe care voia să îl folosească pentru a ajunge la etajul al șaptelea, nu funcționează, așa că a fost nevoită să ia o decizie importantă.

VEZI ȘI: Mare atenție români! Anunț important pentru persoanele care nu au folosit cardurile de energie electrică

Povestea băiatului în scaun cu rotile care a fost cărat pe scări

Adolescentul merge la școală alături de ceilalți colegi ai săi care nu au probleme locomotorii, iar într-una din zilele în care mama sa l-a adus acasă, au descoperit cu stupoare că liftul blocului în care locuiesc nu funcționează. Nevoită să găsească o soluție, femeia a apelat numărul de urgență 112 în speranța că va putea primi ajutor din partea medicilor de pe ambulanță. Un echipaj s-a deplasat la adresa respectivă și l-au dus pe tânăr până în apartamentul aflat la etajul al șaptelea.

Băiatul transportat de echipajul de pe ambulanță până la etajul 7. Foto: Bihoreanul

„Am sunat și la Pompieri, în speranța că o să ne ajute, dar nu au putut, așa că apoi am cerut ajutorul Ambulanței”, a povestit femeia pentru Bihoreanul.

NU RATA: Așteptarea a luat sfârșit! Facturile Hidroelectrica vor ajunge la clienți în scurt timp 

Motivul pentru care liftul nu mai funcționează este unul de-a dreptul incredibil. Se pare că ieri, pe data de 23 februarie 2023, cei de la Electrica au decuplat liftul și iluminatorul aflat pe casa scării, deoarece nu au fost efectuate mai multe plăți ale facturilor de energie electrică.

Reprezentanții  Asociației de Proprietari Columna susțin că au fost efectuate la timp toate plățile, mai puțin una de care nu ar fi știut. Cei de la Electrica Distribuție susțin că este vorba despre o factură emisă în luna iunie a anului 2022 și că au fost nevoiți să respecte un ordin de deconectare emis de Electrica Furnizoare.

Sursa