„În viața asta nu există doar o bere și doar un fum”

La doar câteva zile după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan, a venit și porția de umor din partea lui Claudiu Teohari. Teo de la Stand Up Revolution nu l-a iertat pe influencer și l-a integrat în materialul său, ironizându-l pentru felul în care s-a apărat după ce a ieșit pozitiv pentru canabis la Drug Test. Publicul a râs cu lacrimi!

Teo, cunoscut ca „Părintele stand-up-ului”, nu putea trece cu vederea o asemenea replică din partea „idolului copiilor”. Pentru început, a fost mirat de faptul că fix canabis i-au găsit pentru că trupul său sugera orice fel de alt drog:

„Dorian Popa a fost oprit de poliție. Conducea în chiloți și în halat de baie. Conducea un Lamborghini. Săracul, da, la fel am zis. (…) Deci a fost oprit în halat de baie și în chiloți, a fost testat cu aparatul Drug Test, cred că de la halatul de baie i s-a tras. A fost depistat pozitiv la canabis, ceea ce mie mi-a zguduit lumea pentru că, să mă ierte Dumnezeu, dar la cât de bine arată, aia nu spune iarbă niciodată”, spune Teo.

Claudiu Teohari, supranumit „Părintele stand-up-ului” / Sursă foto: Antena 1

(CITEȘTE ȘI: Gigi Becali cere ca Dorian Popa să fie pedepsit exemplar pentru că a fost prins drogat la volan. „Cinci ani de pușcărie”)

Teo, replică neașteptată pentru Dorian Popa

Fapta ca fapta, dar justificarea lui Dorian Popa l-a făcut pe Teo să aducă aminte o vorbă care a făcut publicul să râdă cu lacrimi. Redăm vorbele sale:

„Dorian a recunoscut faptul că a fost la o petrecere unde a inhalat accidental un fum. A inhalat, dar n-a vrut! Nu! El cum a dat colțul din living înspre baie, era un fum care trecea la nivel nărilor lui. Până să se ferească, Dorian a inhalat fumul. Și știți foarte bine că dacă e ceva mai adevărat decât asta, eu n-am auzit. Trei lucruri în viața asta nu există. O bere, un fum și doar capul. Doar dacă a accidental. Și… nu putem spune decât Hâtz Jointule!”, a spus vedeta de la Antena 1, pe scenă.

Dorian Popa a fost prins drogat la volan / Sursă foto: Facebook

Amintim faptul că pe data de 27 octombrie, în jurul orei 21:15, cântărețul a fost prins la volan după ce consumase canabis. Surse din cadrul anchetei au dezvăluit că actorul purta doar lenjerie intimă în momentul în care conducea mașina pe un drum din Domnești. Cu doar o lună înainte de a fi prins drogat la volan, Dorian Popa spunea, tare și clar, faptul că nu este de acord cu consumul de substanțe interzise.

(CITEȘTE ȘI: Adriana Bahmuțeanu îl desființează pe Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Astfel de papițoi ar trebui să dispară”)

 

Sursa