Imagini de la nunta Mariei Simion cu Alexandru. Marius Lăcătuș și soția lui au atras toate privirile

Fostul fotbalist Marius Lăcătuș și soția acestuia s-au distrat pe cinste la nunta creatoarei de modă Maria Simion cu Alexandru. Fostul fotbalist a atras toate privirile la eveniment, atunci când a ajuns pe ringul de dans.

Cununia civilă a avut loc pe 3 septembrie, iar în acest weekend a avut loc cununia religioasă. Maria Simion a avut cununia religioasă și petrecerea de nuntă. O petrecere cu totul și cu totul specială, la care nașul Marius Lăcătuș a fost tot timpul zâmbitor și, alături de soția lui, a dovedit că are calități de dansator.

Marius Lăcătuș a fost printre cei care s-au ridicat în picioare și pe melodiile cântate de Anca Neașcu. Cununia civilă dintre Maria Simion și Alexandru Niculae a avut loc pe 2 septembrie 2023. Evenimentul a fost unul discret, însoțiți fiind doar de nașii lor, Marius și Mariana Lăcătuș.

Normal, și familiile celor doi le-au fost alături, Maria Simion având o fiică din prima căsătorie. „Cununia civilă a avut loc ieri, suntem extrem de fericiți, a fost un moment extrem de așteptat și ne-am bucurat de familie. A fost o ceremonie și o petrecere restrânse pentru că ne pregătim pentru marea petrecere și cununia religioasă. Ne-au fost alături nașii noștri, Mariana și Marius Lăcătuș, și familiile noastre.

Grădina noastră a fost transformată și pregătită pentru acest garden party. Toată lumea a fost relaxată și toți avem emoții pentru marea petrecere! Am ales baby Blue că e vesel ca noi și să diferențiem evenimentele. Floarea din cap a fost doar un accesoriu fără simbolistică”, a spus Maria Simion pentru FANATIK, a doua zi de la cununia civilă.

Sursa