Imagine rară cu Dana Budeanu în costum de baie. Vedeta arată de milioane la 43 de ani. Care este secretul siluetei sale

După o lungă perioadă de activitate intensă în spațiul public, celebra Dana Budeanu a decis că e timpul pentru vacanță. Din postările ei recente, de pe Instagram, a reieșit că bruneta s-ar afla în Franța, unde încearcă să se relaxeze. Fanii creatoarei de modă au rămas plăcut surprinși. Aceștia au văzut publicată o imagine rară cu Dana Budeanu în costum de baie. Toți au fost de acord că vedeta arată de milioane la 43 de ani, iar tinerele s-au întrebat care este secretul siluetei sale.

Bruneta a plecat în vacanță. Imagine rară cu Dana Budeanu în costum de baie

Încă de la începutul acestui an, Dana Budeanu a avut un număr impresionant de postări pe rețelele de socializare și apariții tv. În majoritatea cazurilor, bruneta a avut destul de multe de spus.

Majoritatea erau critici dure la adresa unei părți a politicienilor. Fie obiective, sau subiective, comentariile Danie Budeanu au atras din ce în ce mai mulți următori, iar aplicația acesteia web a reușit să crească considerabil.

Dar, așa cum îi stă bine oricărui om al muncii, Dana Budeanu a ales să facă o pauză. Cel puțin pentru o perioadă de timp, vedeta a decis să ia distanță de ce se întâmplă în aceste zile.

Așa se face că, recent, fanii creatoarei de modă au rămas plăcut surprinși. Aceștia au văzut pe Instagram o imagine rară cu Dana Budeanu în costum de baie. Peste 20.000 de următori ai divei au dat LIKE la această imagine.

Care este secretul vedetei? Arată de milioane la 43 de ani

Cât despre mai tinerele sale fane, acestea s-au întrebat care este secretul siluetei sale. Dana Budeanu a decis să le satisfacă curiozitatea, scriind pe Instagram:

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00- 13.00.

Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Nu mănânc carne decât foarte rar, nu mănânc mâncare gătită, din aceea cu sos. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort.

Rodia de dimineata… aproape ca a luat locul salutului pe care-l primesc când mă întâlnesc cu persoane pe care le cunosc sau nu, care-mi spun sau mă întreabă despre aceasta.. da, o consum zilnic, în cursul săptămânii dimineața, pentru că nu am timp de nimic, mă trezesc la șase fără un sfert și am foarte multe de făcut până plec cu fetițele din casă.”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

Aflată într-o binemeritată vacanță pariziană, diva a mai postat zilele acestea și alte poze, apreciate de majoritatea celor care o urmăresc, cel puțin pe Instagram.

Sursa