Horoscop 26 septembrie 2022. Nativii care au parte de surprize uriașe

Începutul de săptămână vine cu mai mult entuziasm și emoții. Avem parte de surprize, însă trebuie să muncim ca să ajungem acolo unde ne-am propus. Putem depăși greutățile dacă avem încredere în noi.

BERBEC ȘI ASCENDENT BERBEC

Începi săptămâna cu noi forțe și cu vești bune. O persoană apropiată cu care ai avut o dispută verbală vrea să încheie definitiv subiectul și să vă împăcați. Dacă vorbim de muncă, s-ar putea să primești ok-ul pentru un proiect care ți-ar aduce câștiguri și ți-ar da acea doză de adrenalină cu care să te alimentezi.

TAUR ȘI ASCENDENT TAUR

A venit momentul să fii mai atent la sănătatea ta pentru că trebuie să fii în formă bună zilele acestea. Vei avea parte de tot felul de provocări la locul de muncă și ar fi bine să fii deschis la noile oferte de lucru, la o invitaţie în deplasare, să îți oferi o șansă de promovare.

GEMENI ȘI ASCENDENT GEMENI

Vei avea parte de surprize diverse în această zi și o să ai multe de câștigat. Pe de altă parte, tu știi care este situația ta, în ansamblu, dar ar fi util, măcar din când în când, să asculți și ce au de spus cei care te cunosc sau cei care au trecut prin experiențe similare.

RAC ȘI ASCENDENT RAC

Este important să îți respecți convingerile, să ții la părerile tale, dar același lucru o vor face și cei apropiați. O soluție de compromis ar fi, poate, o idee bună, mereu.

LEUȘI ASCENDENT LEU

Ai parte de o zi care nu doar că te ajută să te revigorezi, dar te și încurajează să participi din toată inima la tot ce fac cei din familie sau alți oameni din cercul apropiat. Faci rost de bani în plus din colaborări, însă apar solicitări care te storc de energie.

FECIOARĂ ȘI ASCENDENT FECIOARĂ

Poți regăsi acea putere interioară care te îndeamnă, în momentele dificile, să păstrezi măsura în toate. Ar fi bine să o menții cât poți de mult, ca să devină o obișnuință benefică. Mai mult, este timpul să spargi monotonia din viața ta și să te gândești la planuri serioase de viitor.

BALANȚĂ ȘI ASCENDENT BALANȚĂ

Este o zi care te invită să ții cont de partea frumoasă a vieții și să faci ceea ce știi deja, ca să o amplifici, fie că e vorba de discuții, întâlniri sau fapte concrete. Te poți orienta spre un alt domeniu profesional, ai idei și proiecte noi.

SCORPION ȘI ASCENDENT SCORPION

Ești în formă și asta înseamnă că și cei din jur vor beneficia de buna ta dispoziție. Se poate ca cineva să te invite la o cafea, la un eveniment monden și chiar o să fie pe gustul tău. Trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta.

SĂGETĂTOR ȘI ASCENDENT SĂGETĂTOR

Este o zi pe care o petreci alături de partenerul de viață. Fie că alegi să mergi la o întâlnire, fie stați acasă, veți avea parte de momente de calitate petrecute împreună, iar acest timp îți va prinde bine. În cazul în care ești singur, este un moment bun să ieși la o întâlnire sau să te plimbi cu prietenii. Încearcă să nu te închizi în tine.

CAPRICORN ȘI ASCENDENT CAPRICORN

Ai planuri mari, dar aceasta nu este neapărat o veste bună, mai ales pentru cei din familie. Poate ar fi bine să le asculți nemulțumirile, măcar, dacă părerile lor nu te interesează. Te gândești să îți schimbi jobul, poate mai dai nişte examene, vreun test pentru a ajunge la nivelul următor, iar acest lucru îți va permite și un salariu mai mare.

VĂRSĂTOR ȘI ASCENDENT VĂRSĂTOR

Ești inspirat și dornic de schimbări bune și frumoase în viața ta. Cei dragi sigur vor beneficia primii de dorința ta pentru că vor observa imediat că le acorzi mai multă importanță.

PEȘTI ȘI ASCENDENT PEȘTI

Totul este centrat pe casă, familie, mediul intim. De acolo vin bucuriile și supărările, dar acest amestec ți se pare firesc, corespunde cu ceea ce așteptai. Ar trebui să fii ceva mai chibzuit cu banii și să mai pui câte ceva de-o parte.

Sursa