Horoscop 15 iulie 2023. Două zodii dau lovitura în a doua parte a zilei

Horoscopul zilei de sâmbătă, 15 iulie 2023. Finalul săptămânii vine cu noi provocări, dar și cu vești bune. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Berbec

Cu cât ai o abordare mai clară a lucrurilor și a situațiilor cu atât vei evita riscul de a te iluziona în unele privințe. Nu miza pe acordurile sau promisiunile făcute astăzi, pot să nu fie sincere sau de durată. Pe seară te vei organiza mai bine iar confortul material și emoțional capătă amploare.

Taur

Asigură-te că modul în care îți evaluezi resursele atât personale cât și financiare este unul concret și realist astfel încât să știi exact cât sau dacă este profitabil să investești într-un anumit proiect, indiferent cât de mare este tentația. O discuție cu cineva apropiat mai pe seară generează încredere.

Gemeni

Ceva anume generează confuzie sau o presiune mai mult psihică decât fizica asupra ta, fapt care îți poate diminua încrederea în unele idei sau convingeri. Interacțiunea pe plan socio-profesional trebuie să fie fermă și clară dacă vrei să-ți atingi obiectivele. Devii mai stabil și mai precaut pe seară.

Rac

O zi cu stări și emoții contradictorii pe care va trebui să le gestionezi corect, evitând scenariile sau exagerările. Încearcă să nu iei decizii radicale chiar dacă ceva sau cineva nu pare de încredere sau nu te susține așa cum ți-ai dori. Odată ce Luna intră pe seară în Rac, devii mai clar și mai conștient de nevoile tale.

Leu

Poți să nu te simți validat emoțional sau financiar într-o anumită privință și nu știi exact cum să acționezi, însă asta poate să fie doar percepția ta asupra lucrurilor și nu un adevăr absolut. Te poți decide să analizezi în profunzime unele lucruri mai pe seară și chiar să te organizezi mai bine financiar.

Fecioară

Poți fi iluzionat de ceva sau cineva sau deziluzionat din cauza comportamentului evaziv sau ezitant. Indiferent de caz există o nevoie puternică de a-ți focusa eforturile și atenția pe celălalt sau pe susținerea respectivă. Încet și cu răbdare te vei mobiliza încercând să fii mai practic și mai realist cu planurile tale.

Balanță

Dacă vrei să te pui în slujba cuiva sau a ceva anume sau vrei să-ți oferi ajutorul necondiționat într-o anumită situație este important să o faci într- o manieră realistă și confortabilă și pentru tine. Evită sacrificiile. Pe seară te vei strădui să gestionezi o anumită situație într-un mod cât mai asumat și responsabil.

Scorpion

Vei face tot posibilul să convingi pe cineva de un lucru sau cealaltă persoană încearcă să facă unele presiuni asupra ta. Sau dacă ți-ai propus să impresionezi pe cineva cu orice preț, fii sigur că persoana merită eforturile tale. O plimbare mai lungă pe seară în compania unui prieten este binevenită.

Săgetător

O chestiune de ordin emoțional sau un proiect de natură domestică în care te-ai angrenat de ceva timp generează confuzie sau neînțelegeri. Te decizi să analizezi lucrurile mai profund și să vezi care sunt implicațiile emoționale sau financiare pe termen lung astfel încât să vezi cum poți aborda mai eficient situația.

Capricorn

Cu cât ești mai răbdător și mai organizat cu activitățile fără să încerci să faci prea multe lucruri în același timp cu atât eviți riscul de a te consuma mai mult decât este cazul dacă unii oameni nu înțeleg sau unele lucrurile nu merg așa cum ți-ai propus. Prezența cuiva mai pe seară te relaxează și te eliberează.

Vărsător

Lipsa de afecțiune, apreciere sau validare din partea cuiva este percepută într-un mod pregnant sau lipsa unui acord cu partenerul în privința gestionării unor resurse financiare deranjează. Acest lucru generează nevoia de a te organiza mai eficient pe cont propriu, fiind mult mai atent cu resursele disponibile.

Pești

Poți fi mai sensibil sau mai influențabil astăzi iar unele interacțiuni pot să aibă un efect de scădere a vitalității sau energiei, chiar dacă încerci să te înconjori cu oameni pe care îi știi. Evită situațiile sau mediile pe care nu le simți benefice și ieși undeva în natură sau fă mai multă mișcare pentru a te încărca și cu energie și bună dispoziție.

(CITEȘTE ȘI: Cele mai norocoase zodii în 2023. Universul deschide porțile pentru acești 3 nativi)

Sursa