Robert de Niro, Leonardi DiCaprio, Salma Hayek și Scarlett Johansson sunt doar câțiva dintre actorii și actrițele care au pășit zilele acestea pe covorul roșu de la Cannes 2023. Printre acestea se numără și supermodelul Heidi Klum.

Vedeta în vârstă de 49 de ani a participat la premiera filmului „La Passion De Dodin Bouffant”. Pe covorul roșu, înainte de vizionarea peliculei, Heidi Klum a făcut un adevărat show în fața fotografilor. Vedeta a îmbrăcat o rochie Zuhair Murad, galbenă, foarte decupată, decoltată și cu o crăpătură adâncă pe picior.

Diva a aruncat în sus cu mânecile rochiei pe covorul roșu, chiar în fața fotografilor „flămânzi” să obțină poza perfectă cu vedeta. Totodată, ea a lăsat prea mult la vedere, la un moment dat i se vede și posteriorul, asta după ce rochia îndrăzneață, care avea un corset decupat în partea de sus abia îi acoperea părțile intime.

Pe Instagram, vedeta s-a lăudat cu apariția ei îndrăzneață la Cannes 2023. Heidi Klum a postat mai multe fotografii, dar și un clip video în care apare cu decolteul în prim plan.

La premiera filmului „La Passion De Dodin Bouffant” a participat și fotomodelul Winnie Harlow care suferă de vitiligo.

Winnie Harlow la Cannes 2023

Și actrița Kate Beckinsale a impresionat cu apariția ei, a purtat o salopetă scurtă, strălucitoare, cu o trenă foarte lungă.

Heidi Klum, accident vestimentar la Cannes 2023. Rochia galbenă de divă i-a lăsat formele la vedere
Kate Beckinsale la Cannes 2023

Heidi Klum, topless la 49 de ani

Nu doar cu apariția de la Cannes 2023 supermodelul a atras atenția! De curând, Heidi Klum a pozat topless la 49 de ani. Heidi Klum și-a etalat corpul fără cusur în câteva fotografii îndrăznețe distribuite recent pe Instagram, unde are peste 10 milioane de urmăritori. Supermodelul, în vârstă de 49 de ani, și-a etalat fizicul în timp ce se bucura de soare în grădina sa.

Heidi Klum, accident vestimentar la Cannes 2023. Rochia galbenă de divă i-a lăsat formele la vedere

Heidi Klum a făcut topless, a îmbrăcat doar o pereche de bikini maro, pe care i-a și surprins în pozele sale. Vedeta și-a lăsat șuvițele blonde să-i acopere umerii, dar și sânii. Totodată, se poate observa că celebra Heidi Klum s-a afișat pe rețelele socializare cu un machiaj natural, însă și-a ascuns privirea în spatele unei perechi de ochelari de soare eleganți.

„…și așa mi-am petrecut ziua de luni”, a scris Heidi Klum în dreptul fotografiilor în care apare topless. Fanii au reacționat cu o mulțime de aprecieri, ei nu i-au putut însă lăsa vedetei comentarii, căci aceasta a oprit această funcție pe Instagram la pozele respective.

Foto: Hepta

Sursa