Gigi Becali, primele declaraţii despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. „El rămâne un om aparte”

Gigi Becali, despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Patronul FCSB a făcut primele declarații în legătură cu agresiunile care au ajuns subiect de primă pagină în ziarele mondene și sportive din România și nu numai. Omul de afaceri și-a exprimat compasiunea pentru tehnicianul lui Neftci Baku, cu care a rămas în relații bune.

Cariera antrenorului Laurențiu Reghecampf în Azerbaidjan este pusă în pericol

Scandalul monstru dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este subiect de primă pagină în ziarele mondene și sportive. Nu doar în România, ci și în străinătate. Presa din Azerbaidjan a abordat pe larg conflictul în care a fost implicat antrenorul fotbaliștilor de la Neftci Baku.

„Beat, Reghecampf și-a bătut soția, a înjurat-o și a amenințat-o cu moartea. I-a fost deschis dosar penal. Antrenorul a mers la locuința Anamariei Prodan, femeia de care nu este divorțat oficial, și a creat un scandal imens în România”, au scris jurnaliștii de la sportinfo.az.

Imaginea fostului partener al Anamariei Prodan este extrem de vulnerabilă în această perioadă. Cu atât mai mult cu cât în țări precum Azerbaidjan este dificil să faci carieră la nivel înalt dacă ai un istoric suspicios. În statul cu pricina, Laurențiu Reghecampf antrenează fotbaliștii de la Neftci Baku.

Imaginile cu bătaia dintre antrenor și mama copiilor săi au ajuns și în posesia reprezentanților clubului sportiv. Momentan, aceștia nu au avut o reacție oficială cu privire la evenimentele ce au avut loc la Snagov. Amintim că Anamaria Prodan a pus tunurile pe fostul ei soț, când a aflat că a semnat cu Neftci Baku. Impresara l-a avertizat cu privire la o anumită cădere din punct de vedere profesional în Azerbaidjan.

Ce spune Gigi Becali despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns și la urechile patronului FCSB. În circumstanțele sensibile în care se află tehnicianul celor de la Neftci Baku, omul de afaceri și-a exprimat compasiunea pentru acesta.

Știm deja că Gigi Becali a rămas în relații bune cu Laurențiu Reghecampf. Nu la fel s-a întâmplat în cazul fostei sale partenere, care a rupt legătura cu acesta după cearta ce a avut loc pe fondul transferului lui Dennis Man.

„Îmi pare rău pentru el. Păi ce să faci, tată?! Nu am vrut nici măcar să-mi dea să văd înregistrarea”, a declarat Gigi Becali, făcând referire la videoclipul în care au fost surprinse imagini cu bătaia dintre cei doi foști parteneri.

Materialele pot fi vizualizate în galeria FOTO a acestui articol. Gigi Becali i-a lăsat o portiță deschisă lui Laurențiu Reghecampf, în cazul în care vrea să se întoarcă la FCSB. Este o oportunitate pe care fostul partener al Anamariei Prodan o ia în considerare, având în vedere situația în care se află din punct de vedere profesional, potrivit presei de sport.

„Tot timpul, el va fi pentru noi un om aparte”, a mai spus Gigi Becali despre Laurențiu Reghecampf, potrivit jurnaliștilor de la Sport.ro.

Antrenorul jucătorilor de la Neftci Baku nu a comentat public nimic despre scandalul în care se află. Laurențiu Reghecampf a menținut tăcerea și în fața agenților de poliție care au deschis două dosare penale în urma conflictului de la Snagov.

Sursa