Gigi Becali a făcut spectacol cu Rolls-ul de 500.000 de euro la spălătorie

Gigi Becali (65 de ani) nu e „stăpân” doar la FCSB, ci și în viața de zi cu zi. A demonstrat-o, recent, în zona Pipera, când s-a dus la o spălătorie cu Rolls-ul de 500.000 de euro. Angajații au intrat, pur și simplu, în fibrilații când l-au zărit pe multimilionar. Au simțit, clar, miros de bacșiș. Aflați, în continuare, de ce tratament a avut parte latifundiadul în interior. CANCAN.RO are imaginile și le prezintă în exclusivitate.

Gigi Becali este cunoscut pentru pasiunea pentru bolizii de lux, iar de-a lungul timpului a deținut adevărate „bijuterii” pe patru roți. Mercedes-Maybach 500S și Bentley Bentayga au fost doar doi dintre „monștrii” cu care patronul FCSB-ului a făcut legea pe șoselele din România. La finalul lunii august, omul de afaceri a „spart” iar banca și și-a achiziționat un Rolls-Royce Ghost Black Badge, în valoare de 500.000 de euro, care, în urmă cu doar câteva săptămâni a fost ușor „șifonat” în trafic (DETALII AICI).

„Panică” în Pipera

Din fericire, „bolidul” nu a avut nevoie de o „pauză” în service, iar Gigi Becali continuă să-l conducă nestingherit. Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe multimilionar în zona Pipera. Acesta și-a dus „bijuteria” la spălătorie, pentru clasica „bălăceală”. Imediat ce afaceristul și-a făcut apariția, angajații au intrat în „panică”. Păi doar nu în fiecare zi îl ai client pe boss-ul FCSB-ului, nu-i așa? Gigi Becali a băgat mașina pe rampă, după care s-a dus în sala de așteptare.

Gigi Becali intră în sala de așteptare a spălătoriei

(VEZI AICI: CE MAȘINĂ UNICĂ ÎN ROMÂNIA AVEA GIGI BECALI ÎN 1990)

„Stăpânul”, tot „stăpân”: angajații l-au dirijat

Superbul Rolls-Royce Ghost Black Badge a fost preluat de angajații spălătoriei, care i-au redat, din nou, aspectul pe care îl avea când a ieșit din fabrică. Ulterior, Gigi Becali s-a îndreptat spre bolid și mulțumit de cum arata, credem că le-a „scăpat” băieților care i-au redat luciul câteva bancnote. În timp ce ieșea de pe rampă, latifundiarul din Pipera a fost dirijat de doi angajați, în așa fel încât „bijuteria” de 500.000 de euro să nu sufere vreo daună.

Gigi Becali, ajutat de angajați să-și scoată mașina în siguranță
Gigi Becali, ajutat de angajați să-și scoată mașina în siguranță

Gigi Becali a demonstrat, astfel, că nu este „stăpân” doar la FCSB, ci și în multe alte locuri unde își face apariția. Când va fi cazul, vom reveni și cu alte imagini „de colecție” cu afaceristul. Deci, rămâneți pe poziții!

Rolls-ul lui Gigi Becali arată ca nou după ce a trecut prin spălătorie
Rolls-ul lui Gigi Becali arată ca nou după ce a trecut prin spălătorie

(NU RATA: GIGI BECALI ȘI-A LOVIT BENTLEY-UL DE 250.000 €. AVEM IMAGINI DE ULTIMĂ ORĂ CU MAȘINA PREFERATĂ A PATRONULUI FCSB)

Rolls-ul lui Gigi Becali, „șifonat” în trafic

Altfel, Gigi Becali nu a fost deloc afectat de incidentul în care a fost implicat în luna septembrie cu Rolls-ul pe care și-l achiziționase cu puțin timp înainte. A precizat, în cadrul unui interviu, că nici măcar nu a simțit impactul. Din punctul lui de vedere, nu s-a întâmplat nimic.

Eu eram la stop și ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. Ea a zis că m-a atins, dar eu n-am simțit, m-am dat jos nu avea nimic, nici mașina ei, nici mașina mea. Nu, nimic, în niciun fel (n.r- nu i-a fost zgâriată mașina). Nu s-a întâmplat nimic.

Înțelegere pe ce? Eu nu am simțit că s-a atins ceva, cică a crezut ea că s-a atins de bara aia, dar eu nu cred că nu avea cum, adică simțeam și eu, nu? Așa poți să filmezi orice și să zici că e accident, dacă n-are mașina nimic, unde-i accidentul? Dacă nu are nicio zgârietură mașina, unde-i accidentul?” a declarat Gigi Becali.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa