Ghinionul îi urmărește pe Ben Affleck și Jennifer Lopez. Ce s-a întâmplat chiar înainte de petrecerea lor

Ghinionul îi urmărește pe Ben Affleck și Jennifer Lopez? Cu cel puțin o săptămână înaintea de petrecerea nunții, Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost văzuți în Georgia. Dar, conform presei de peste ocean, se pare că  ghinionul îi urmărește pe cei doi. Surse apropiate spun că ar fi avut parte de ceva neplăceri. Ultimele bârfe de la Hollywood spun că cei doi deja s-ar fi separat, după luna de miere.

Ben Affleck la spital? Ghinionul îi urmărește pe Ben Affleck și Jennifer Lopez

Înainte ca Ben Affleck și Jennifer Lopez să toasteze la recenta lor nuntă cu o petrecere de mai multe zile, au petrecut ceva timp discret cu familia lor. Dar, înainte de sărbătorii momentul, mama lui Ben Affleck a fost transportată de urgență la spital cu o ambulanță. Incidentul a avut loc cu doar câteva ore înainte ca fiul ei să sărbătorească cina de repetiție a nunții cu Jennifer Lopez.

Ce s-a întâmplat chiar înainte de petrecerea lor?

Au apărut informații despre o ambulanță care a plecat de la casa lui Affleck din Georgia. Câteva ore mai târziu a fost confirmat că mama lui, Christopher Anne Boldt, a suferit o căzătură și a avut nevoie de copci.

Din fericire, ea a fost externată din spital la timp pentru a se întoarce acasă pentru cina de repetiție, dar este nevoită să petreacă cele trei zile de festivități planificate pentru nuntă într-un scaun cu rotile.

Cuplul s-a căsătorit oficial în cadrul unei ceremonii discrete în Vegas luna trecută. Dar JLo nu avea de gând să nu dea o petrecere. Potrivit Page Six, printre invitați s-ar aflat Matt Damon și Jimmy Kimmel.

TMZ a relatat că weekendul va începe cu o cină de repetiție, urmată de ziua cea mare, sâmbătă, și se va încheia cu un grătar și un picnic duminică.

Nuntă de vis în Las Vegas

În timpul ceremoniei lor din Las Vegas, Lopez a purtat o rochie direct din dulapul ei. De data aceasta, se pare că va merge la altar într-o rochie Ralph Lauren de couture personalizată. Cei doi au început să se întâlnească inițial în 2002 și au fost logodiți înainte de a se despărți. S-au reîntâlnit în 2021 și s-au logodit în luna aprilie a acestui an.

„Am făcut-o. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare”, a scris Lopez în buletinul său informativ când a dat vestea căsătoriei lor.

Lopez și Affleck au fost însoțiți de câțiva dintre copiii lor în timpul excursiei din Vegas. Starul din Tender Bar este co-părintele fiicelor Violet și Seraphina, în vârstă de 13 ani, și al fiului Samuel, în vârstă de 10 ani, cu fosta soție Jennifer Garner.

Cuplul căsătorit, care a mai fost logodit între 2002 și 2004, și-a reaprins povestea de dragoste în mai 2021, după ce ea s-a despărțit de fostul logodnic Alex Rodriguez.

Sursa