Ghicește în 10 secunde cine este artista din imagine! Este cunoscută în România și este, în prezent, mămică

De câțiva ani, vedetele din România postează pe rețelele de socializare imagini cu ele din vremea copilăriei. De data aceasta, vă arătăm o imagine, care se regăsește mai jos în articol, cu o artistă foarte apreciată de la noi, care a câștigat simpatia multor persoane! Tu ai reușit să ghicești cine este? Iată mai jos toate detaliile.

Deși am putea spune că este un „trend” printre vedete să posteze imagini din copilărie pe internet, urmăritorii sunt extrem de bucuroși să le vadă cum erau în copilărie. Printre vedetele care au postat, de-a lungul timpului, imagini cu ele din vremea copilăriei se numără și chef Florin Dumitrescu, Antonia sau Pavel Bartoș. De data aceasta, avem în prim-plan o altă artistă foarte apreciată din România! Vă oferim și trei indicii: este mămică, este foarte populară pe rețelele de socializare și îi place să călătorească! Tu ți-ai dat seama despre cine este vorba? Vezi mai jos, în articol, cine este artista care se „ascunde” în imagine!

Vezi și CE A PĂȚIT MISHA DUPĂ CE A COMANDAT MÂNCARE ONLINE. FOSTA SOȚIE A LUI CONNECT-R A RĂMAS FĂRĂ REPLICĂ

Cine este artista din imagine?

Dacă nu ați reușit să recunoașteți cine este fetița din imagine, atunci noi vă sărim în ajutor. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că în fotografie este… Misha! Artista cu sute de mii de urmăritori pe rețelele de socializare este o mămică împlinită și se bucură de cariera în industria muzicală. Mai mult decât atât, îi place să călătorească, dovada constând în imaginile postate pe rețelele de socializare.

Artista din imagine este, de fapt, Misha!

Citește și CONNECT-R A DAT-O LA „PACE” CU ARTIȘTII DIN TRENDING: „ÎNCERC SĂ NU JUDEC NIMIC, AM FĂCUT-O DESTUL PÂNĂ CÂND M-AM TREZIT”

Misha și Connect-R au rămas în relații foarte bune, după divorț

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu cinci ani, însă au rămas apropiați și în relații foarte bune, pentru fiica lor, Maya, în vârstă de opt anișori. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Misha mărturisea: „Suntem în relații foarte OK, cum am fost și până acum, din câte ați văzut, nu cred că ne-ați văzut vreodată să ne certăm. Suntem în relații foarte bune!”. (Vezi AICI interviul complet)

Misha, fosta soție a lui Connect-R. Sursă foto: Instagram

Sursă foto: Instagram

Sursa