Acasă Lifestyle Geta Sterp își aniversează ziua de naștere. Mesajul emoționant primit de la mama sa
Geta Sterp își aniversează ziua de naștere. Mesajul emoționant primit de la mama sa

Geta Sterp își aniversează ziua de naștere. Mesajul emoționant primit de la mama sa

de Administrator

Sora cea mică a lui Culiță Sterp își aniversează ziua de naștere. Mesajul emoționant primit de la mama sa pe social media, în văzul tuturor. Tânăra a dezvăluit cum marchează momentul, dar și cine îi este aproape.

Geta Sterp, zi de naștere specială. Urarea inedită venită din partea femeii care i-a dat viață

Geta Sterp are parte de o zi de naștere specială, chiar dacă la primele ore a fost nevoită să susțină un examen, în cadrul facultății pe care o urmează. A avut o restanță, dar pe care a trecut-o cu bine și acum se poate distra.

A primit numeroase mesaje de la prieteni și apropiați, însă urarea inedită este venită din partea femeii care i-a dat viață. Mama Geta recunoaște că tânăra i-a fost de mare ajutor în ultimii ani cu munca de la oi și de la magazin.

„La mulți ani, Getuță scumpă, îți doresc tot binele din lume. Nu știu ce m-aș fi făcut fără tine dacă nu erai pe acasă. Te iubesc mult și îți doresc multă sănătate și tot binele”, i-a transmis femeia fiicei sale, pe Instagram.

În urmă cu 26 de ani, când o aducea pe lume era o zi ploioasă, lucru dezvăluit chiar de Geta Sterp. Tânăra a spus că nu este genul de persoană care să-și sărbătorească aniversarea, doar că anul acesta va face lucrurile complet diferite.

A plecat deja spre o locație unde va fi întâmpinată de familie și toți cei dragi. Aceasta este aproape de Hațeg și unde Culiță Sterp mai mult ca sigur. Interpretul de muzică de petrecere a venit acasă pentru a repeta cu formația sa.

Geta Sterp, dezvăluiri despre ziua în care s-a născut

„Astăzi este o zi foarte importantă atât pentru mine, cât și pentru toată familia noastră. Este zi de sărbătoare și la propriu și la figurat. Astăzi, în 14 septembrie, m-a născut scumpa de mamă. 

Îmi zicea că era o vreme ploioasă, dar a fost fericită că a fost o zi faină, zi de sărbătoare din toate punctele de vedere. Nu prea sunt eu cu ținutul zilelor. În ultimii ani mi-am sărbătorit ziua la munte, la oi.

Mă gândeam cu Sebi ce să facem, unde să mergem pentru că oile le-am mutat de acolo, de la cabana respectivă”, a povestit Geta Sterp pe social media. Tânăra este fericită că toți cei dragi vor fi alături de ea în această zi.

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu