Acasă Lifestyle Fructul banal care atrage banii și energia pozitivă în casă. Trebuie așezat sub pat, în fiecare noapte
Fructul banal care atrage banii și energia pozitivă în casă. Trebuie așezat sub pat, în fiecare noapte

Fructul banal care atrage banii și energia pozitivă în casă. Trebuie așezat sub pat, în fiecare noapte

de Administrator

Un fruct banal poate atrage banii și energia pozitivă în casa ta. Experții Feng Shui spun că este un element magic când vine vorba de prosperitate, dacă este, evident, folosit cum trebuie.

Fructul banal care atrage banii și energia pozitivă în casă

Cum poate atrage banii și energia pozitivă un fruct banal? Simplu. Experții Feng Shui spun că are proprietăți vindecătoare și de asemenea, poate capta toată energia negativă din jur.

Este vorba despre banala lămâie. Un fruct de altfel care este și foarte ieftin și se găsește oriunde te poate ajuta enorm. Totodată, va ține la depărtare orice vibrație negativă care te poate afecta.

Și nu doar atât. Dincolo de faptul că atrage banii și energia pozitivă, acest fruct poate alunga invidia din jur. Totodată, te poate ajuta să îți rezolvi problemele financiare, dar și pe cele amoroase, spun experții Feng Shui.

Cum folosești lămâia pentru a te bucura de toate aceste beneficii? Nu trebuie decât să o așezi sub pat. S-ar părea că atunci când este pusă în fiecare zi acolo, lămâia curăță și purifică aura în momentul în care dormim.

Cum folosești lămâia corect

Practic, atunci când organismul nostru este inactiv, lămâia canalizează energia pozitivă și o elimină pe cea negativă. Mai sunt însă și alți pași esențiali de care trebuie să ținem cont.

Pentru a atrage banii și energia pozitivă, lămâia mai trebuie însă pregătită pentru acest proces. Experții Feng Shui ne recomandă să tăiem patru lămâi proaspete în formă de cruce.

Peste acestea trebuie să adăugăm sare, iar mai apoi să le punem deasupra unei farfurii. De abia după ce sunt așezate, lămâile se pun sub pat. Totodată, este important ca acestea să stea pe partea unde dormim în mod obișnuit.

Și cealaltă persoană de lângă noi va fi însă favorizată. Lămâie este considerată de către experții Feng Shui ca fiind o amuletă de protecție. Acest fruct banal protejează, vindecă și de asemenea, respinge orice tip de energie negativă.

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu