Florentin Petre a divorțat de soția lui, Margarita

S-a finalizat divorțul dintre Florentin Petre și Margarita Peychinska. După un proces care a durat aproape un an, judecătorii s-au pronunțat. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră. Avem toate detaliile deciziei magistraților! Aflați, în continuare, în grija cărui părinte a rămas minorul, dar și ce pensie de întreținere a fost stabilită.

Florentin Petre și Margarita Peychinska s-au căsătorit pe 6 iunie 2013, după aproape cinci ani de relație. A cunoscut-o pe sexy-brunetă pe vremea când evolua la ȚSKA Sofia. A fost dragoste la prima vedere, iar ex-componentul “Generației de Aur” a divorțat de Cătălina pentru a-și oficializa povestea de iubire cu fosta Miss Playboy Bulgaria 2002. Între timp, cei doi au devenit părinții unui băiețel, Andrei, acum în vârstă de 9 ani.

Cu timpul, însă, în cuplu au început să apară probleme. În urmă cu un an, Margarita Peychinska a răbufnit și, într-un interviu incendiar acordat pentru CANCAN.RO, l-a “pulverizat” pe fostul mare fotbalist al lui Dinamo, pe care l-a acuzat de indifelitate (DETALII AICI). În aceste condiții, cei doi au ajuns la Tribunal, iar divorțul s-a finalizat zilele trecute, la Judecătoria Cornetu. Și-au spus adio și în acte, dar bulgăroaica va purta, în continuare, numele de familie din timpul căsătoriei, respectiv cel de Petre.

(VEZI AICI: ÎNCĂ O LOVITURĂ PENTRU COMPONENTUL ”GENERAȚIEI DE AUR”: CĂSNICIA I SE DESTRAMĂ, IAR EL A FOST CONCEDIAT. NEVASTA I-A DAT ULTIMATUM!)

Pensie de întreținere de 1.500 de lei

Potrivit deciziei magistraților, Andrei va rămâne în grija mamei, însă fostul fotbalist va putea să îl ia în vizită, să participe la activitățile sale școlare, la ziua de naștere și de nume, să petreacă timp liber în vacanțe cu puștiul, însă doar cu anunțarea prealabilă a Margaritei. Totodată, părțile sunt obligate să se informeze reciproc despre starea de sănătate a copilului, atunci când îl au în grijă, precum și despre orice stare de urgență, tratament sau intervenție medicală prin care ar urma să treacă.

Florentin Petre și Margarita au divorțat. Sursă foto: Colaj Cancan

(NU RATA: FLORENTIN PETRE SI-A SCOS TOP MODELUL IN LUME! VEZI AICI CINE ESTE FRUMUSETEA CU CARE FOSTUL FOTBALIST SE VA INSURA ANUL ACESTA!)

Totodată, în perioada sărbătorilor legale, părinții se obligă ca timpul petrecut de Andrei cu fiecare dintre ei să fie unul egal. În plus, potrivit informațiilor CANCAN.RO, Florentin Petre va contribui la creșterea și educarea minorului, inclusiv cu bani, achitând lunar pensie de întreținere în cuantumul legal de 25% din valoarea veniturilor sale lunare permanente, dar nu mai puțin de 1.500 de lei pe lună.

A mai trecut printr-un divorț

În ianuarie 2001, Florentin Petre, fostul mare fotbalist al lui Dinamo, s-a căsătorit cu Cătălina. Primii ani ai mariajului au fost superbi, rezultând și doi copii, Patrick și Denis. Însă, după ce ex-mijlocașul s-a transferat la ȚSKA Sofia și a cunoscut-o pe Margarita, lucrurile s-au complicat. Într-un final, cel poreclit Piticul și Cătălina au divorțat în 2008.

Palmaresul lui Florentin Petre

  • 43 de goluri în 258 de meciuri a marcat Florentin Petre pentru Dinamo, în Liga 1
  • 12 sezoane a jucat Florentin Petre pentru Dinamo
  • 6 goluri în 54 de meciuri a marcat Florentin Petre pentru echipa națională a României
  • 11 trofee a adunat jucătorul Florentin Petre: 3 campionate, 5 Cupe și o Supercupă ale României, cu Dinamo, și 1 campionat și o Supercupă ale Bulgariei, cu ȚSKA Sofia
  • 5 echipe a bifat ca jucător Florentin Petre: Dinamo, UTA, ȚSKA Sofia, Terek Groznyi, Victoria Brănești

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa