Finala Românii au Talent 2023, ediția din 12 mai. Cine câștigă sezonul 13 – Live Update și Video

Finala Românii au talent 2023, ediția din 12 mai. Ei sunt concurenții care luptă pentru premiul de 120.000 de euro. Emisiunea celebră de la Pro TV poate fi urmărită peste numai câteva ore, începând cu 20:30.

Românii au talent 2023, marea finală. Ei sunt candidații care dau totul pentru trofeu și recompensa de 120.000 de euro

Românii au talent, show-ul prezentat de Smiley și Pavel Bartoș, a ajuns la marea finală. Candidații care dau totul pentru trofeu și recompensa de 120.000 de euro sunt chiar cei votați de fanii din fața micilor ecrane.

Concurenții care luptă în ediția de vineri, 12 mai 2023, sunt: Albert Gugulan, Bianca Avram, Carina Veghiu, Eduard Dragu, Monique Family, Oleg Spînu, Olya și Valera, Rareș Prisacariu, Sandip Brahamin, Sara Piliego și Taheira Sașa.

Toți participanții sunt gata să le ofere telespectatorilor un spectacol de neuitat și de neratat. Ei și-au propus să se autodepășească și să îi surprindă pe români cu prestațiile lor. Decizia stă în totalitate în votul publicului.

Marele câștigător de la Românii au talent 2023 urmează să fie desemnat prin intermediul mesajelor. Oamenii pot vota prin SMS la numărul 1444, care are un tarif de 0,48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil.

Susținerea celor 11 concurenți rămași în competiția de la Pro TV se face după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii live. Sms-urile pot fi trimise doar de pe teritoriul României.

Din păcate, serviciul nu este disponibil în afara țării noastre. În aceeași notă, producătorii show-ului i-au informat pe telespectatori că votul din marea finală de vineri, 12 mai 2023, se poate face și online pe romaniiautalent.protv.ro.

Românii au talent 2023 și concurenții la premiul de originalitate

Românii au talent 2023, sezonul 13, urmează să desemneze peste numai câteva ore și un premiu de originalitate. Candidații pentru acest trofeu sunt 4 la număr, și anume: Bianca Avram, Denisia Sănduleac, Oleg Spînu și Sandip Brahamin.

Aceștia trebuie să convingă telespectatorii că merită să intre în posesia recompensei care se ridică la valoarea de 10.000 euro. Românii au început să voteze pentru premiul de originalitate încă de la sfârșitul ultimei semifinale.

Sursa