Finala „Bravo, Ai Stil!” Sezonul 8 Va Fi Difuzată Pe 25 August, La Kanal D. Cine Va Câștiga Premiul De 100.000 De Lei

Ca și în sezoanele precedente, telespectatorii vor avea ocazia să-și voteze favorita, ce va fi desemnată în direct, la Kanal D.

De-a lungul celor aproape 100 de ediții ale celui de-al optulea sezon, concurentele și-au demonstrat abilitățile stilistice în peste 20 de ediții concept, fiecare dintre ele manifestându-și creativitatea, îndrăzneala și pasiunea pentru frumos. În ediția din această seară, emoția ajunge la cote amețitoare, pentru că Ilinca Vandici va face anunțul atât de așteptat.

Competiția intră în linie dreaptă, iar concurentele vor face totul pentru a demonstra că pe lângă dorința de a câștiga și curaj stilistic, au acumulat și experiența necesară în timpul show-ului pentru a dovedi că merită să fie pe podium.

Așadar, coroana „Bravo, ai stil!” așteaptă să fie așezată pe fruntea câștigătoarei celui de-al optulea sezon, pe 25 august, de la ora 23:00, iar telespectatorii sunt invitați să le susțină pe concurente ca și până acum, în ultima etapă a acestei călătorii extraordinare. 

Ediția din această seară a show-ului „Bravo, ai stil!” este una cu totul specială și prin faptul că cei trei jurați se ocupă de stylingul complet al Ilincăi Vandici. Odată cu această adevărată transformare stilistică, frumoasa prezentatoare a celui mai iubit show de modă și atitudine devine muza perfectă pentru Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, fiecare dintre jurați ocupându-se de un capitol stilistic important al apariției vedetei.

„În această seară va fi o ediție unică, emoțiile mele sunt uriașe, la unison cu cele ale fetelor, pentru că intrăm într-o nouă etapă, cea care va aduce publicului marea câștigătoare a sezonului. În același timp, personal, am parte de o surpriză copleșitoare.

Pentru prima dată, cei trei jurați pe care îi admir atât de mult au avut grijă de apariția mea, de stylingul meu complet. E o transformare care m-a lăsat fără cuvinte, m-a emoționat și m-a bucurat profund. Vă invit să fiți alături de noi, de Bravo ai stil!, în această seară, să trăiți alături de noi emoțiile și bucuria celei mai frumoase competiții de stil și atitudine!”, a spus Ilinca Vandici.


Urmărește ultimele
noutăți în format video

Play

Comentarii (3)

Andreeafunduc
  •  
18.08.2023, 22:09

Inca putin si vom afla😬

N3gry90
  •  
18.08.2023, 22:09

Baftă tuturor!

AlexandraMilu
  •  
18.08.2023, 21:50

Neinteresant, cel puțin pentru mine!

Sursa