Filmările celui mai dur reality-show de la A1 sunt gata să înceapă, iar CANCAN.RO are lista completă a concurenților de la ”Asia Express”!

Gata cu dezvăluirile sporadice! CANCAN.RO vă prezintă, într-un material de excepție, cu valențe MEGA-EXCLUSIVE, distribuția completă a show-ului Asia Express, cu o săptămână înainte de a fi făcută publică de Antena 1. Surprizele au fost uluitoare până și pentru comitetul redacțional, deci garantăm să rămâneți muți de-a dreptul când veți citi numele de pe lista Monei Segall.

De-a lungul timpului, v-am tot prezentat vedete ce se află pe listele celor de la Antena 1. Datorită CANCAN.RO, se cunoștea deja o parte din lista participanților la aventura din Asia, printre cei enumerați anterior fiind Betty Salam și Cătălin Vișănescu, Anca Țurcașiu, Adrian Nartea și Andrei Ursu. Dar iată că se adaugă și alte persoane publice absolut uimitoare!

( NU RATA: SÂNZIANA NEGRU DE LA AMERICA EXPRESS ŞI-A FĂCUT CASĂ ÎN PĂDURE, DE UNA SINGURĂ! CUM ARATĂ BIJUTERIA DIN INIMA NATURII. FOTO )

Nicolai Tand i-a fost naș de căsătorie lui Sorin Brotnei, iar cei doi urmează să plece împreună la Asia Express (Foto: Facebook)

Mihai Găinușă participă în primul show televizat după plecarea de la Cronica Cârcotașilor

Sezonul trecut, fratele „cârcotașului” Șerban Huidu a ajuns până în finală, alături de soție. Mona Segall a considerat oportun să păstreze conceptul, prin urmare l-a cooptat pe Mihai Găinușă, tot „cârcotaș” de profesie. Aspectul de excepție este apariția în premieră pe micul ecran al Ioanei, soția fostului prezentator de la Prima TV.

Betty Salam va participa la Asia Express alături de Cătălin Vișănescu (Foto: CANCAN.RO)

Tot în cuplu cu mariaj la activ vor merge și Betty Salam & Cătălin Vișănescu, generându-se astfel o luptă interesantă a familiilor în noul sezon. Fără a fi căsătoriți, dar tot în pereche, vor participa și Victor Slav, alături de iubita Selina. Din aceeași categorie mai fac parte Andrei Ursu (WRS) și iubitul Vlad Condurache.

Sezonul prieteniilor sudate la Asia Express

Pe repede înainte, pentru a nu crește suspansul, vă vom enumera următoarele perechi de amici. Anca Țurcașiu merge la Asia Express alături de Andreea Samson, ambele actrițe garantând abilități interesante de generare a contentului televizat. Anul trecut, Ionuț Rusu și George Tănase au făcut deliciul audienței, iar acum vor fi înlocuiți, în noua formulă, de comedianții Ioana State și Mane Voicu.

Valentin Butnaru și Adrian Nartea constituie una dintre echipele noului sezon Asia Express (Foto: Instagram)

Avem în componența listei Monei Segall și două vedete ale Antenei 1. Primul ar fi Valentin Butnaru, prezentatorul de la Observator 12, ce pare să îl aibă drept coleg pe actorul Adrian Nartea. Pe tronsonul orar dinaintea Observatorului primează Nicolai Tand, de la Super Neatza. Chef-ul a fost cooptat alături de Sorin Brotnei, artist, fost component al trupei Akcent. Băieții se au ca frații, însă le va fi greu să le facă față unor surori de sânge. Este vorba despre Carmen Negoiță și sora sa.

( VEZI ȘI: DAN NEGRU ȘI ȘTEFAN BĂNICĂ, REFUZAȚI DE ASIA EXPRESS! LE-AU TRAS PREȘUL DE SUB PICIOARE, IAR MOTIVUL E ULUITOR! )

Lista completă a participanților la Asia Express, divulgată de CANCAN.RO

  • Anca Țurcașiu & Andreea Samson;
  • Betty Salam & Cătălin Vișănescu;
  • Carmen Negoiță & sora sa;
  • Mihai Găinușă & soția;
  • Ioana State & Mane Voicu;
  • Nicolai Tand & Sorin Brotnei;
  • Victor Slav & iubita Selina;
  • Andrei Ursu & Vlad Condurache;
  • Adrian Nartea & Valentin Butnaru;

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa